- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
C0d3r
addikt
válasz Viktor0610 #51851 üzenetére
Szerintem is teljesen jogos, 1 napos ügyfélnek ki merne adni?
Fél év nem nagy elvárás, azután nem kérnek előleget. Pl. én hiába vagyok 20 éve a Telekomnál, hiába vállaltam újabb 2 év hűséget, a 60 ezres Xiaomi-t nem adták meg előleg nélkül részletre.[ Szerkesztve ]
-
hoffaboy
csendes tag
Semmi gond nem lenne az előleggel, ha az előlegként működne. Vagy akkor az én szótáramban szerepel rosszul ez a szó.
Le kellett volna raknom 217.000 forintot, ami a 4. hónaptól kezdődően az 5000 forintos havidíjat fedezte volna.
A telefont meg 0-ról indulva 24 hónapig kb 10.000 forint törlesztővel kellett volna fizetnem.
2 év hűség lejárta után, amikor a telefont már kifizettem bent lett volna még 100.000 forintom náluk, ami majdnem további 2 évnyi havidíjat fedezne.
Számomra ez teljesen szürreális, mindegy nem is ragozom tovább mivel jó áron volt a kedvezményekkel kifizettem egy összegben a készüléket. -
Mr. Morgo
junior tag
válasz Statikus #51845 üzenetére
Horgász flotta. Ott van éves tagsági díj plusszba.
Más nincs, ahova magánszemély tudna csatlakozni hogy a neveden maradjon. Hidd el, én hónapokig kerestem, de nem találtam olyat amilyet Te szeretnél. Ezért Yettel flottába léptem be. Semmi gondom vele.Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
janakbacsi
őstag
A küf alapdíjba van beépítve valamennyi SMS küldés? Ha igen, mennyi?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
4Grider
nagyúr
válasz Mr. Morgo #51855 üzenetére
Horgászkártyát bárki kérhet, nem kell horgászegyesületi tagnak lenni hozzá.
A horgászkártyának egyszeri adminisztrációs/kiállítási/postázási díja van (2200 Ft) és ezt 5 évente kell megújítani (újabb 2200 Ft-ért). Szóval nincs éves tagsági díj, csak ha horgászni is akarsz... -
juve600
nagyúr
válasz janakbacsi #51856 üzenetére
Felhasználható SMS-ek száma:30 db
-
Mr. Morgo
junior tag
-
Fifi
őstag
válasz janakbacsi #51856 üzenetére
Az aktív csomagokban van 30db SMS bármilyen irányba, ezt követően bruttó 22 Ft/db.
A többi csomagban hálózaton belül korlátlan, hálózaton kívül már az első is bruttó 22,-Ft-ba kerül.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
De én úgy tudom, hogy nem minden ajánlatuk voda.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #51865 üzenetére
Akkor lehet, hogy én nem az újakról kaptam infót.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ez mi lehet?
https://mamke.hu/kedvezo-mobil-flotta-korlatlan-beszelgetes-es-internet/Van a Netfone.. Az mennyire jó? Mert ugye yetteles vagyok (flotta), így másik yettel flottába nem tudok menni.
Vagy olyat tudok, hogy voda korlátlan + 10GB net, havi 5000ft... Itt nyilván van volte.
Nekem viszont olyan kellene, hogy korlátlan + 15 vagy 20GB net,, vagy több.. Max 50...
Van ilyen opció vajon?Köszi., Jó éjt!
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
huan
őstag
Sziasztok,
Melyik feltöltőkártyás díjcsomagnak a legkedvezőbb a net-lehetősége? (ár-adatmennyiség aránya, a beszéd nem számít) -
Fifi
őstag
válasz #76055552 #51872 üzenetére
Ezekről pl lemaradt a Telekom Maraton 5GB-os lehetősége.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Jelenleg az I-mobile telecom kft flottájában vagyok a vodánál, pár hónap múlva jár le a hűségem, és a küf flottájába szeretnék csatlakozni. Valaki tudna abban segíteni, hogy mi lesz a menete? Ügyfélmegtartókkal kell beszélnem és átváltani feltöltősre a Yettelhez hordozás előtt? Vagy csak megigénylem a flottaigazolást és csak a hordozás után szűnik meg automatikusan a Vodás előfizetés? Ha lehetséges szeretném elkerülni az ügyfélmegtartókkal való beszélgetést, gondolom nem egyszerű elérni őket telefonon.
-
Papix
tag
Sziasztok!
A KÜF-be való belépéshez nem gond, h a telekomtól vodához átvitt számot vinnék. A munkahelyemen a Vodának elég ramaty a lefedettsége. Pedig elég jó nem publikus csomagom van. -
tusik
tag
válasz KRoli92 #51874 üzenetére
"Ha lehetséges szeretném elkerülni az ügyfélmegtartókkal való beszélgetést, gondolom nem egyszerű elérni őket telefonon."
Valamikor úgy működött hogyha előfizetésest át akartad tenni feltöltősre, amit személyesen tudtál intézni, akkor az ügyfeles hivta az ügyfélmegtartó csoportot és kaptál különböző ajánlatokat. Vagy elfogadtad vagy nem. Te mint "halandó" esélyed sincs hogy az ügyfélmegtartót elérd. Hogy most mi a helyzet lövésem sincs. -
Papix
tag
A KÜF flottaigazolás hány napig érvényes, 30, 60 vagy 90?
-
KRoli92
tag
Igen tudom, hogy üzletben ők hívják, beszéltem már velük anno így, de úgy tudom a 1270en is el lehet érni őket valahogy.
Még lenne pár kérdésem ha esetleg tudnátok ebben segíteni azt megköszönném. Küf-hoz tudok úgy csatlakozni, ha 20-as a számom, de már évek óta Vodafonenál van? Úgy tudom 6 hónapnak kell eltelni. Ha ügyfélmegtartókkal megtudok egyezni valami kedvezőbb díjcsomagban, akkor maradok a vodánál. De jelenleg csak 1gb netem van +100 perc lebeszélhető, hálózaton belül korlátlan havi 1990 Ft-ért, de a net az kevés.
Illetve ismerősöm szeretne Vodafone redről váltani valami kedvezőbb flottás díjcsomagra, Vodafone engedi lakosságiból a flottába lépést? Régebben engedte. Hűség lejárata előtt 3 hónappal amikor már hosszabbítható, akkor is át tud már menni? -
törölt tag
válasz KRoli92 #51885 üzenetére
Felhívod őket, bemondod, hogy mennél. Elmondod milyen lehetőségeid vannak.
100% hogy ugyanolyat, vagy jobbat ajánlanak.
Nekem tavaly 1490-ért korlátlan vodát + 100 perc más hálóba (utána 10Ft/perc másodperc alapú elszámolással) + 200 MB-ot ajánlattak ha aláírok 12 hónapot, valamint 10GB-ot akartak adni 10 hónapra. Mondtam nekik, hogy:
1. mi van a 11. és a 12. hónapban, amikor csak 200MB-tal maradok....akkor vehetek + pénzért plusz adatot? (a válasz az volt, hogy megint hívhatom az ügyfélmegtartókat....de nem győztek meg azzal, hogy ha a hűségidő amúgy köt még két hónapig, mi késztetné őket arra, hogy ingyen adjanak 10GB-ot...)
2. jobb szeretem az "instant" csomagokat, amivel nem kell évente "alkudozni", vagyis hűség után marad a kedvezményes tarifa. Bár a mostani magas infláció úgyis emelni fogja a díjakat jövőre... -
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy KÜF -be már lehet kérni számhordozást Yettel feltöltőkártyáról, amennyiben a kártya legalább fél éve üzemel? Ebben az esetben nem küldenek új kártyát, hanem a jelenlegit állítják át előfizetésre?
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Is-tee #51890 üzenetére
Jól....
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Statikus
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy IT Services-nél a 10 és 3GB-os internetcsomagból mennyi használható fel EU roaming során?
-
Papix
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz, ma délután a nevemre kerül a szám amit használok. Mehetek azonnal a Yettelhez, hogy belépjek a KÜF-be vagy várni kell pár napot?
Vodától vinném az előfizetést. -
attiati
veterán
Telekom feltöltős számot vinnék Voda előfizetésbe.
Ilyenkor mi történik a Domino egyenleggel? -
4Grider
nagyúr
válasz attiati #51898 üzenetére
Alapértelmezetten feltöltőkártyás egyenleg CSAK akkor jár vissza, ha az előfizetés újabb feltöltés hiányában szűnik meg. A számhordozás esete nem ez, mivel számhordozáskor te mondod fel azonnali hatállyal a szerződést, az tehát nem az egyenlegfelhasználási időszak végével szűnik meg. Célszerű tehát elhordozás előtt az egyenleget valamire felhasználni. Pl. lottózni, vagy autópálya matricát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok