Aktív témák
-
SAS87
csendes tag
Üdv!
Mostanában én is hasonló cipőben járok, van egy asuro robotom és át kell alakítanom hogy alkalmas legyen bluetoothon keresztül okostelefonnal való kommunikációra.
Esetleg tudnál nekem segíteni abban hogy milyen bluetooth modult szerezzek be, hogyan programozzam be?
Az e-mail címem rezska87@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget! -
prefix
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam,hogy melyik témához fűzzem hozzá a kérdésemet,inkább újat indítottam,mert lehet hogy egyikhez se passzolna.
Van egy mobilrobotom ( ASURO ; oktatási célokra kifejlesztve ) és szeretnék / meg kellene oldanom ,hogy BlueToothon keresztül vezérelhető legyen.(pc ről ) Az előző infrán volt,csak sok volt a probléma,mert ritkán vette jól a jelet a láthatóság meg ilyesmi miatt.
Nem vagyok túl jártas ebben a témában és támpontokat szeretnék kapni,hogyan is kezdjek hozzá ehhez. Milyen bluetooth adaptert vegyek,azt hogyan konfigurálom,mivel lenne tanácsos hozzá programot irni. ( nemtudom hogy mekkora a robot programmemoriája még, és hogy használ e assemblert vagy sem,mert még nem kaptam meg )
A hozzászólásotokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged