Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tv

senior tag

válasz Scholes9 #5 üzenetére

Így van, ezért is montam, hogy (talán csak az én) számomra csalódás. Tényleg parás, meg én amúgy is nagyon bele szoktam élni magam a játékokba (filmekbe is általában). Nem is ezzek van a gond, csak valamiképp én nyomasztóbb hangulatra számítottam kevesebb akcióval ( bár ez egy fps-ben elég furcsa lenne). Én legtöbbet az első résszel játszottam ( a többi nem is menne a gépemen), de azt sem vittem végig, mert illúzióromboló volt. De mint mondtam ez mind azért mert teljesen mást vártam. Az játék eleje nagyon tetszett, ahogy el kell hagyni a "biztonságot" adó területet és tök para mindenfelé. Aztán katonák mindenfelé, questek :F , de ami a leginkább zavart, hogy végig "hőst" kell benne játszani, ahelyett hogy az ember a legrövidebb úton-módon menekülne a helyről. Talán emiatt nem tudtam igazán beleélni magam a főhős szerepébe. Tehát összefoglalva én inkább túlélőhorrort szerettem volna szuperhőshorror helyett. Ennek ellenére eljutottam benne elég sokáig, de nem köttöt le annyira, pedig szó szerint évek óta vártam a gamét. Még anno egy sokéves számgépes újságban volt egy cikk, hogy készítenek egy ilyen játékot és már akkor gondoltam, hogy ez jó lesz. A Rossznak azért semmiképp nem nevezném a játékot.

• Tv

senior tag

Nekem a Stalker játék bődületes csalódás volt. Maga a hangulat szerintem teljesen nulla, !!ahhoz képest!! amit ki lehetett volna hozni belőle. Eleve irreálisan sok katona van a zónában, pedig sokkal parább lenne sztem ha épphogy néha lehetne csak összefutni benne emberekkel. Persze nekem az a gondom, hogy mást vártam, nyilván ettől még jó játék, csak nem így kpézeltem el :(

Új hozzászólás Aktív témák