- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
nah, dc-re nekem nem ment a sanchoval sem.... de bittorrent sem tökéletes, pl. nem nagyon találtam, hogy hol lehet megadni a letöltések helyét vagy, egyszerüen megnyitni pl. torrentet, midig konzolba kellett írni... ami kissé bonyolultabbá teszi a dolgot, pl. egy 30-40 karakterből álló torrentet kell beadni neki...
-
vtechun
veterán
ilyen kevesen használtok mldonkey-t?
-
vtechun
veterán
na, megy a torrent, csak ez érdekelne, hogy mit tegyek, hogy a feltöltésem is normális sebességű legyen, mert nem megy fel csak vagy 6-ig, pedig 20-ra limitáltam, (max 12 amugy... DSL) bitcomettel ment kiralyul a feltöltés is...
-
vtechun
veterán
nah... simán beadtam neki a winyon levo elérési utat akkor is muxik a torrent... király.. mostmár csak valami cfosspeed szeruség kellene, hogy maxon tudjak szedni.....
-
vtechun
veterán
nah felraktam, de torrentet nem nagyon hajlandó tölteni, pedig jó lenne, meg azt sem nagyon tudom, hogy hogyan adjam be neki, hogy mit töltsön(torrentet) mert csak linket lehet neki megadni, jó lenne ha a winyón lévő torrent file-t is megnyitná... dc-t meg el sem tudom képzelni, hogy hogyan kezelné...
-
Out
addikt
-
vtechun
veterán
a lényeg az lenne, hogy konzolon fussson...csak ez lenne a lényeg, és olvastam, hogy mldonkey olyan és rá lehet csatlakozni x-es felülettel, vagy akár winfos alól is más gépről is..., de most láttam más konzolos dc klienseket is, majd valamikor tesztelgetem ezeket... De azért köszi, hogy írtál...
-
vtechun
veterán
up!
-
vtechun
veterán
Most olvastam erről egy topicban, hogy lehetséges. Érdekelne, hogy valaki használta-e már erre a célra. Ha nem linuxon az sem baj, csak dc legyen... Érdekelnének a tapasztalatok...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest