- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
interstate76 #5678 üzenetére
Helyzetjelentés:
Felraktam a Kitkat romot jónak tűnt, de pár apróság miatt (nem lehetett beállítani hogy alvó állapotba menjen 10perc után) ezért mennie kellett.
Újra felraktam a Finless 1.6 romot először jó volt, de a super user bekavart le akartam törölni aztán meg már nem enegedte kérte h rootoljam
Újra fleraktam és most elmegy meg visszajön a kép újra és újra,de már bootnál is.
Újra felraktam szintén ugyanaz, kissé pánikolni kezdtem és arra jutottam h visszaraknám az eredeti romot mert végülis különösebb baj nem volt vele. Van erre valami leírás? Annyit sikerült kideríteni, hogy azt már viszont a Batchtools-al kell, na de hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest