Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Ozy #5424 üzenetére

Somatomnál a pont: el kell dönteni, mi illik a rendszeredbe, és akkor lehet továbblépni. Néha nehéz a döntés: én pl. nemrég eladtam egy dual bootos Wintel W8-ast, mondván, hogy a laptopom mellé nem kell még egy wines eszköz, de nemrég befürödtem egy Aliról rendelt M8S-sel, és most rendeltem egy MXQ S805-öst és egy újabb Wintel W8-ast. Ha találok olyan romot az MXQ-ra, amivel szépen elfut rajta 1-2 szerver plusz a Horizon Go vagy a Digi Online, ill. néha 1-2 letöltés, és mindehhez nem lesz kevés az 1 GB RAM, akkor lehet, hogy elpasszolom a Wintelt, ha viszont nem lesz elég a fentiekre, akkor OpenELEC-et teszek rá és megy a nappaliba az MK808B Plus helyére, nálam pedig újra csatasorba áll egy Wintel.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett! :) Csak azt akartam kinyögni, hogy jópár mini pc kipróbálása után sem mindig könnyű eldönteni, hogy mire is van szükséged. Nálad sztem az lenne az első, hogy android vagy win, utána lehet konkrét eszközökről beszélni.

Nem tudom, hogy a gigabites LAN-t a jelenlegi eszközök közül ki lehet-e használni bármelyiken is. Arra gondolok, hogy a belső memóriájuk és/vagy a beléjük rakott memóriakártyák és/vagy a rájuk dugott usb-s külső hdd-k elérési sebessége indokolttá teszi-e a gigabites LAN-t. Lehet, hogy van ilyen.

(#5428) nextman Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy ÁFA nélkül 40e Ft (ha jól láttam, Kínából jön). Namost aki szerint ez a kis gép megér 40 + ÁFÁ-t, azt én magam pofozom fel! :D

Új hozzászólás Aktív témák