Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozy
tag
válasz
#79335424 #5423 üzenetére
A gép meglehetősen csere érett.:-( és a linuxhoz sajnos egyáltalán nem értek
A lapost már régóta nem hordozom, mert az akksija kuka, kvázi asztali gépként funkcionál. A pénztárca nyilván szab határokat, ezért nem szeretnék feltétlen laptopot venni, ha így is meg tudom oldani. Router, nas az van(vannak ugyan a nassal alapvető felhasználói hiányosságaim de idővel pótolom) és kliensként tervezném használni. Van egy régebbi monitorom is amin van HDMI csati azt gondoltam befogni a rendszerbe.
A box-os kivitelt valahol sejtettem mivel szükségem lenne LAN-ra, lehetőleg gigabitesre, ami sztem nem fér el egy stickben.
A mostani gépem általában 7/24-ben megy, okozhat ez problémát egy szóban forgó minipc-nek. Ahogyan olvasgatok a melegedés a boxos kivitelnél nem nagyon jellemző.
Milyen paramétereket kellen figyelembe helyeznem, hogy ne egy "elavult" technikát (proci, video, ram stb) vételezzek?
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest