Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun #3276 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen kütyüd van. Interferencia a modul/antenna zsúfoltsága, vagy rossz elhelyezése miatt szokott lenni. Külső antenna szokott segíteni. Vagy a wifi helyett lan. Az egér azért volt drága, mert közvetlenül HID profilt használ, így nem kell hozzá adapter. A bill. is ilyen. Így szabad marad a telón az OTG az MHL adapternek, vagyis közben ki tudom adni a képet monitorra. Ráadásul amikor vettem, akkor ez volt az egyetlen, Magyar kiosztású, HID profilos, BT. bill. Azóta már a Samsungnak is van ilyen. Ami a minőséget illeti, valóban érezni rajta, hogy nem gagyi cucc, de az eszközdobálásért leginkább a teló, miniPC modulja felelős. Az SGS2 -n tapasztalok olyat is, hogy ha vmi, pl. a böngésző felzabálja a ramot, akkor bizonytalanná válik a bevitel. MiniPC -n a 2GB -tal ez nyilván nem fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest