- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
Bartoromeo #826 üzenetére
Ez biztató.
Ennek még uttánnajárok , köszi az infot. -
törölt tag
válasz
Bartoromeo #789 üzenetére
Ez nem igaz. Név, cím, anyja neve, születési hely és idő, vagy pedig név, cím, szig.szám.
Ugyanis a szerződésnél az adatmegadás feltétele, hogy az adott személy azonosítható legyen. Ehhez a név és cím NEM elég. Egy olyan szerződést, ahol nincs tanú és csak név+cím van rajta, jogvitás esetben a másik fél simán letagad, és azt mondja, soha nem látta sem a papírt, sem a másik felet.
-
sagem
addikt
válasz
Bartoromeo #777 üzenetére
Én azt nem értem, hogy azt írják az indoklásban hogy a lopási kár 50 ezer ft, amivel azért nem foglalkoznak, mert nem éri el a törvényben meghatározott 50 ezer forintot..wtf?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bartoromeo #777 üzenetére
Persze..
Hogy ne keljen nekik ezzel / ilyenekkel sem foglalkozni.. Ki tudják húzni rendesen magukat minden ilyen dolog alól.. Azt hamarosan azt is feljebb viszik 100-200 ezerre, hogy még véletlenül kisebb értékű kocsi/ motor lopás se tartozzon rájuk..
Jobb szeretnek inkább a "sarkon" állni, és beszedni a 30-150 ezres büntetéseket a nagy semmire.. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bartoromeo #775 üzenetére
Volt ott más is
-
Renegade100
csendes tag
válasz
Bartoromeo #736 üzenetére
miért is ne oszthatnád meg?
majd szól az oldal üzemeltetőinek igazolja magát hogy ő aki és nem járul hozzá hurrá
lekerül az oldalról és már megy is a rendőrségnek
-
Renegade100
csendes tag
válasz
Bartoromeo #698 üzenetére
várd meg a posta válaszát ha 15 akkor 15 nap erről senki nem tehet én ezért nem szállíttatok semmit a postával más futárcéggel ez még nem fordult elő nagyon.
-
Bartoromeo
csendes tag
válasz
Bartoromeo #697 üzenetére
Fejlemény ehhez a dologhoz... A címzett azt mondta hogy 16 án meg tette a panaszát a postán... És kérésére elkezdték keresni a küldeményt mindezt telefonon tette meg.. Ezt nem igazán értem...
Mivel nekem szóról szóra az ez előtt leírtakat mondták...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest