-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalPredato
csendes tag
válasz
lafaty80 #2811 üzenetére
Történtek kedvező jogszabály változások, főleg a COVID-os csalók miatt.
Én CIB-nél jártam sikerrel mindig, amikor probléma merült föl.Ez olyan "marked" dolog, az űrlappal egyrészt bizonyítékot is kell benyújtani (lehet beszélgetés screenshotok, tracking number, nem fogadott hívások, bármi ami segíthet), másrészt aláírásoddal a "tudomásul veszem,...törvényesen járok el" rész is érvényesül, ahol előhúzhatnak, ha csalni akarsz.
Lényeg, 2-3 bejelentés alapján idehaza természetes személyt már felkeresnek az ügyben, kivizsgálják az ügyet (ami btw egy el nem küldött csomag esetén tök egyértelmű, ha összeg jött, főleg megnevezéssel, stb , és az illetőt inkasszózzák, vagy akár behajtást is kérvényezhetnek, ha X időn belül (jellemzően 3 hónap) nem teljesül az inkasszó. Akkor viszont felmerülnek az egyéb költségek elég durván.Addig pedig az alapból kárpótolják a feljelentő felet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest