- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadow91
csendes tag
Hello mindenki nos következőre kérnék vmi választ. Van 1 tag aki elutalt nekem pénz 55 550 Ft egy tabletre nos nem tudtam neki szállítani. A pénzt visszafizettem neki de ő a dupláját kéri és fenyegetőzik idézem.
"Ne sirj meg hisztizz, még nincs itt az ideje, hanem villantsd a cuccot!
Ne küld vissza a pénzt, hacsak nem akarod a dupláját küldeni! Azért mert átvertél, mert ültél a pénzemen
Nem szokásom fenyegetőzni, meg megveretni meg ilyenek, mert ez a kisstílű és büntetendő, ráadásul elavult...Megbeszéltünk egy üzletet, két héttel ezelőttre vállaltad hogy teljesited! Nem tudtad teljesiteni, plusz átvertél, igy ha visszautalod is, nincs rendezve az üzlet!
Küldd inkább vagy tankold meg az autódat és hajrá!
Szép estét!"
De mivel vertem át?? Ha nem beszéltem volna vele v válaszoltam volna az e-mailre v a pénzt nem adtam volna vissza miután elküldte a pénzt többet nem kerestem volna akkor lenne átverés. Nem tudtam teljesíteni amit kért de a pénzt visszakapta tehát átverésről szó sincs v igen???
Ha esetleg rendőrségre megy akkor tudom magam igazolni a bankszámla kivonattal h visszautaltam neki nem átvertem csak én se tudtam h a csomag nem kerül hozzám és én vissza adtam neki az 55 550 Ft de azt állítja átvertem sztetek is ez átverés ???
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő