Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Több mint 4 éve vagyok a Prohardver lapcsalád tagja de még sose vertek át, hát most sikerült. andrush1988 kollégától vásároltam egy Toshiba notebook-ot. Ami a saját elmondása szerint tökéletesen működött NÁLA. Amint megjött a gép a billentyűzet nem működött így képtelen volt bebootolni a gép. Ő váltig állította, hogy már pedig a szállítás folyamán sérült meg, (sérülés nyom nem volt a gépen, és összecsukott állapotban elég nehezen sérülhetett volna) Saját költségemen kicseréltem a billentyűzetet (22.000 Bruttó FT). Majd kértem tőle, ha az egészet nem is (annyira nem volt korrekt) legalább a felét fizesse ki. Erre jött a vállasz miszerint természetesen kifogja fizetni, de csak januárban kap fizetést.
Azóta a telefont sem képes felvenni. De PH-ra feljár. . . Így 100.000 Ft-omba került egy olyan notebook, amit feladott. Működésképtelenül. Hiszen eleve postán adta fel 6 ezer ft-ért. . . amibe szintén nem szállt be. Plusz rossz is volt a gép. Mi tévő legyek? Hiszen úgy érzem hogy teljesen jogtalanul álltam én a billentyűzet árát.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi