- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A gondolatmenetet annyival egészíteném ki, hogy nem kötelező értékelni az üzleteket, ez csak egy választható lehetőség.
Nekem is volt már jópár üzletem, de nem értékelt mindenki, lehetne jóval több pirosam is, de én ennyivel is megelégszem.
A rang pedig nem az üzleti korrektséget méri, mindössze a fórumokon mutatott aktivitást, a különböző kategóriáju hozzászólások más-más mértékben számitanak bele az összegbe, valamint még a regisztráció óta eltelt napok is számitanak...
A magasabb rang tehát annyit jelent, hogy valaki aktivan fórumozik és esetleg már régebb óta tagja az oldalnak----->ennek semmi köze az üzletekhez, megbizhatósághoz.A megbizhatóságot inkább az értékelések alapján lehet meghatározni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest