- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Én ugyanezeket irtam le nagyjából mint te, de úgy tűnik, hogy még pár embernek le kell írnia hogy megértsék
Amúgy szerintem páran azt is hihetik, hogy Steve Jobs csatlósai ostorral a szék mögött állnak, és a hátunkat ápolják, amennyiben napi 50 dollárt nem hagyunk ott a zeneboltban!
iTunes problémát már én is érintettem pár alkalommal... -
Deluxe00
senior tag
válasz
Macilaci457 #68 üzenetére
Ezt imádom a legjobban mikor iTunes-al jönnek az emberek
Úgy mondják, mintha nem adnák az iPodhoz az iTunest, hanem egy olyan programról lenne szó, amikor sehol a világon nem lehet beszerezni
Nekem pl a dobozban volt, de lehet ezzel egyedül vagyok -
Deluxe00
senior tag
válasz
bagyulajuve #56 üzenetére
sowi egy szóval sem mondta, hogy az iPodon kivűl nincs más használhatóságban kiváló lejátszó...
-
Deluxe00
senior tag
Nekem ezért tökéletes..nem kellenek kiemelkedő tulajdonságok, ugyanakkor fontos a küllem!Ennél ez mind megvan!
Az, hogy mekkora hype-ja van arról a legkevésbé azok tehetnek akik megvették, hanem a reklám management Apple-éknél
Megtérül nekik böséggel, akkor meg miért ne csinálják? -
Deluxe00
senior tag
Ugye jól tudom, hogy nem volt még iPodod...innentöl fogva minden vita felesleges!
Nem is kiemelkedően jó- ez állati
A design az legalábbis nekem nagyon fontos mert hát rá kell néznem..magára valamit is adó ember még ha utálja is az iPodot elismeri h style-ban verhetetlen!
Nem kell nekem ilyen mindenféle integrált szar...rádió meg diktafon meg sajtreszelő meg körömvágóolló meg mittomén má miket tesznek 10.000 ftos lejátszókba
Használhatósága legalábbis nekem tökéletes...akkor meg nincs semmi probléma
Nekem van örülök neki...neked nincs örülj neki!
Aztán lehet h én igénytelen ember vok, és megelégszem a gánnyal...de ismétlen..nekem legalábbis tökéletes -
Deluxe00
senior tag
válasz
Motion_Blur #43 üzenetére
Ha valaki kiad 100.000 ft-ot egy lejátszóra, mert neki az tetszik, az kell neki, de neked ezzel közvetlenül, de talán még közvetetten sem árt, akkor azzal mi a probléma?
Ha van rá pénze vegye...
Ilyenkor sajnálom, hogy hsz postolás előtt a rendszer nem kérdez rá 5-ször, hogy ''De biztos, hogy elküldi, és nem gondolja át még 10-szer azt amit írt???'' -
Deluxe00
senior tag
Akinek nem volt még iPodja az nem tudja, hogy milyen az!
Töredék árért lehet kapni lejátszót ami lejátsza ugyanazt a zenét...de az csak egy lejátszó..
hát emlékszem mikor megjött a szobámba az iPod U2..mikor kibontottam láttam, hogy ez valami egész komoly berendezés
Én megértem azokat is akik nem iPodot vesznek, és megértem azokat is akik iPodot vesznek.Mondjuk aki egyszer vesz iPodot 90 %, hogy nem fog arról az útról letérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest