Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Lenne egy kérdésem: tavaly költöztünk, amikor átvettük a lakást, már állt a meleg vízóra. Kihívtunk egy szerelőt, akit a MIVÍZ ajánlott, kicserélte, melynek költségét fizette az előző tulajdonos. Ez eddig OK.
Az óra állítólag a geotermikus fűtés miatt áll meg, itt a környéken (Avas) nagyon sok meleg vízóra romlott el, miután beindították azt a fajta fűtést, mert telemegy homokkal a vízóra, emiatt megáll.
A napokban észrevettük, hogy ismét megállt a vízóra, 1 évig bírta ... az a kérdésem, hogy ilyenkor ezt nekünk kell fizetni? Ha a fűtés "hibájából" fakad a hiba, akkor is nekem kell évente megvenni, csak azért, mert az az "én tulajdonom"? Járt valaki hasonlóképpen?
Szerk.: épp jöttek 2 napja vízórát leolvasni, mondtam a srácnak, hogy áll a meleg vizes mérő, azt mondta, másnap visszajön jegyzőkönyvvel. Vissza is jött, ajtót nyitok, mondja, hogy a férjemet keresi (még a nevünk sem egyezik, de ok, legyen a férjem), mondtam, hogy most nem tud kijönni, erre előadta, hogy már beszélt vele és itt a jegyzőkönyv, a többit intézzük. Kiderült, hogy nem is beszéltek egymással, nem értem, miért kamuzta ezt be. Vagy úgy gondolta, hogy ha megyünk intézni, hazudjam azt a MIVÍZ-nek, hogy beszéltek? Van ennek értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest