- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhaetonV10
tag
Fontos megjegyezni, hogy a Miracast használata közben aktív marad a készülékünk Wi-Fi modulja, így akár internetes videókat is külső képernyőre küldhetünk, vagy film továbbítása közben tovább internetezhetünk, igaz a két technológia osztozik a rendelkezésre álló sávszélességen.
Forrás: [link]
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. Engem érdekelne ez a dolog. A dolog ott kezdődik h dlna nélküli tvt vettem nemrég. Nem szeretnék hdmi kábelezgetni... Hát nézelődtem és eljutottam a google chromecast hoz. De az eléggé korlátolt.És végre eljutunk a kérdéshez.
Van valami olcsóbb készülék ami tudja a miracastot a fent linkelt netgear eszköznél?
Ebben a videóban felül az állapotsávon két wifi jel van. Esetleg még és müködhet h megy a miracast és telefonon megy a wifivel a net?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest