- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
beeboy
addikt
válasz
_Volkovy_ #20 üzenetére
nekem olcsóba van, mert a főnököm elszámolja, meg hallottam, hogy hiány van, lesz 9700-ből.
Amúgy UT2k3 alatt tényleg szebb beállításokkal fut, de aláírom: én se váltanék ha nem lenne - lásd ahogy kezdtem.
Meg ha eladnám a ti4200-t, nem vesztenék rajta, lásd megint fent, de asszem megtartom v. odaadom rokonnak ajándékba. -
beeboy
addikt
Ja még annyi: csak az zavar, hogy melegszik - lásd előbb - de nem vészes meg 2 év gari van rá úgyhogy lesz***m :DDD
-
beeboy
addikt
Club3d
Még nem sokat foglalkoztam vele, de jó, bár azt hittem hogy default 3dmark2001 több lesz. Most próbáltam ki a 3.4 catalist-t azzal kb. 12500 pont.
Meg az omega driverrel is kb ennyi.
Most az aliencomputers-nél láttam olcsón egyébként, bár lehet hogy nincs nekik.
Előtte ti4200-n hasítottam, az se rossz különben, csak most vagyok a legszebb férfikorban (értsd már jól keresek, de még csak magamra költök :DDD )
A gép: A7V8X, amd2400+, 512 Mb-333 ram. -
PodMAN
senior tag
Szia Beeboy,
Milyen márkájú kártyát vettél? ÉN is mostanában akarok venni 9700-et vagy 9700Pro-t. Még nem tudom melyiket, erősen KP függő :) Úgy összességében hogy vagy vele megelégedve? Mid volt előtte? És milyen géppel csináltál 12XXX pontot 3DMark2001-ben?
Ha kicsit sok a kérdés így elsőre, akkor elég ha minden nap csak 1re válaszolsz :)
THX, PodMAN -
_Volkovy_
nagyúr
Minek kell húzni egy tök zsír új 9700-ast?
-
beeboy
addikt
A pofám leszakad!!! :D
Lehet, hogy az újabb kártyáknál le van tiltva az overclock lehetősége? Kipróbáltam több progit (radeonator, omega driver stb.) ezeknél le van tiltva az overclock, a powerstrip3.4-el sikerül - látom az aidában meg az omega paneljén, de egy-két katt és hopp visszaugrik a gyári értékre.
Arról van szó, hogy ''nehogy má'' egy pro-t adjunk egy sima áráért?
(sorry de ezt megemlítem a radeonos topicban is!!) -
beeboy
addikt
Köszi mindenkinek!
Még valami: a kártya hátoldalán van egy lemez, valami egyszerű hűtőlapka, nálam elég meleg, kb 50-55 fok normális ez? -
beeboy
addikt
Köszi a hozzászólásokat!
Ha van még link, stb. segítsetek.
Még valami: felraktam a directx9-t erre kipofázik a 3dmark2001, hogy nem lát directx8.1-t. Lehet, hogy a build330 verzió kell? Az hol van?
Ja amúgy 3dmark2001-ben default 12250 pont. Nem kevés ez?
(antialiasing-gal már azt hozza amit elvártam) -
beeboy
addikt
Sorry, de több kérdésem is van, nem akarom hogy elvesszen a radeonos topic hozzászólásai között. Igérem több nem lesz :((( )
xp alatt 2400xp procival 3878 pont 3dmark2003-ban. Újságban láttam teszteket, ott is kb. ennyi volt, úgy tűnik reális.
A kártya club3d, mivel lehetne húzni? Nálam a powerstrip 3.3 lefagyizta a rendszert, újraindul a gép. Akkor is ha alacsonyabb órajelet állítok be! Először arra gondoltam, szar a kártya dehát a 3dmark szerint OK.
Valaki tud valamit a powerstripten kívül? Esetleg ilyen tapasztalat?
Mondjuk pl. nvidiához az nvhardpage az király, egyszerű, valami hasonló kéne.
Amúgy élsimításban tényleg király, alapon nem sokkal gyorsabb mint a ti4200, de aztán alaposan ráver, meg az UT2k3 is király ahogy kinéz magas felbontásban. Egyébként az első default 3dmark2001 után már majdnem elkezdtem árusítani :P , a különbség nem volt szignifikáns, de aztán brutál beállításokkal tényleg OK.
Viszont a tv kimeneten nem látom a divx filmet. Megvan az asztal stb. meg pl. a windows mediaplayer kerete de üres.
Melyik catalist verzió jó? Most a 3.2-t tettem fel, van-e gyorsaságban különbség ez között, meg az újabb között?
Tehát összefoglalva, amiben segítséget kérek:
Avi film miért nem látszódik tv kimeneten?
Powerstrip helyett mivel lehet próbálkozni?
Melyik catalist verzió?
Mégegyszer sorry, hogy nem egy radeonos topicba írtam!
Aktív témák
Hirdetés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest