Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
Én 1 kicsit úgy érzem, hogy ezzel a streaminggel valahol ott vagyunk, ahonnan elindultunk.
Olyan 20 éve indult a T-nél az IPTV, és lehetett filmeket kölcsönözni. Akkor megkérdeztem, hogy mennyi/db, és az jött ki, hogy ha valaki minden nap kér egyet, akkor elég szép számla jön ki a végére.
Csak itt nem darabra megy, hanem bizonyos tartalmakra. (Tehát nagyobb csomagban.) -
Hobbbyt
őstag
35 éves vagyok, 14 éves korom óta nem tévézek, 19 éves korom óta nem is lakom olyan helyen ahol van tv előfizetés. Édesanyámat leszámítva a szűkebb családi és baráti társaságomban sincs senki TV előfizetése (~150 emeberről beszélünk).
Az én életem túl rövid és fontosabb annál, hogy káretlen reklámokat nézegessek szabad időmben, na meg az a sok hülyeség sem érdekelt soha amit ott nyomtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi