- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsek
csendes tag
Én wifin keresztül nézem a filmeket Kodin és simán visz mindent. 15-20 GB-s fullhd filmeket.
5.1-et persze, hogy tud, kivéve a Dolby TrueHD-t és a DTS-HD-MA-t, ezeket lebutítja sima DD-re ill. DTS-re.Egyébként a fenti problémámat meg tudtam oldani egy optika kábellel.
Lehetséges, hogy eladó lesz a Minixem, mivel Cyber Monday-kor 100 dolláral le volt értékelve a Shield TV és rendeltem egyet, csak még nem jött meg.
-
kricsek
csendes tag
Nekem is van egy ilyen lejátszóm és egy problémám van vele: rá van kötve egy Harman Kardon AVR171 erősítőre és néha, amikor átváltok egyik youtube videóról a másikra, vagy youtuberól kodi-ra, vagy fordítva, vagy csak 5 percig abbahagyom a lejátszást és utána újraindítom, elveszik a hang. Ilyenkor azt kell csinálni, hogy az erősítőn átváltok egy másik HDMI bemenetre és utána vissza a Minixre és újra lesz hang.
Mi a fene okozhatja ezt? Eddig laptoppal, PS-el sose volt ilyen bajom.
Neked van erősítőd? Nincs ilyen problémád?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest