- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WinServer 2008 Standard-ot (diak vagyok, ingyen van legalasan). Nem vettem eszre sebessegkulonbseget XP-hez kepest. Mindent felismert a hangkartyan kivul, de azt tiltottam is BIOS-ban /letoltogephez az minek
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.
Namondtam, akkor frissitsunk BIOS-t, hatha tenyleg mukodik az automatikus procisebessegallitas /nem, nem mukodik
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Hat nem picit leizzadtam, de szerencsere a recovery mode tette a dolgat /bevallom, ezen azert meglepodtem
/
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest