Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trog
tag
Köszi a választ. Mint írtam a 4k nem probléma/feltétel, úgyis kevés film van amit úgy néznék, azokat csak simán rámásolom egy külső vinyóra és azt dugom be a tvbe.
Én úgy képzeltem, hogy a film letöltése után elindítom a minipcn, a hang és a kép HDMI-n keresztül menne a tvbe a mini pcről, mint írtam max full hdban. Az optikai kábel pedig vinné a jelet a tévéből tovább az 5.1be.
Vagy ez így nem működne? -
trog
tag
Sziasztok, gondoltam a tv-hez intéznék egy minipct, semmi másra nem kéne csak torrenteket letölteni, max böngésznék/exceleznék róla néha. A tvt használnám monitornak, 1080pben nézném a filmeket egyenesen a minipcről indítva, azt a néhány 4ksat amit úgy néznék meg rámásolom szívesen pendrivera ha tudok vele spórolni, használt eszközben gondolkodom akár innen az apró részlegről.
Mivel nem vagyok otthon a témában várom a javaslatokat. Pénztárcakímélő legyen, de a lejátszás azért ne akadozzon
.
Kell a fentiekhez mini pc ITX házban, vagy elég egy raspberry 3 kaliber is hozzá? SSD-t/Külső HDDt tudok átszerelni a laptopomból, microSDs dolgokkal még sosem próbálkoztam.
5.1 hangrendszer van optikai kábellel a TVhez kapcsolva egy DVD lejátszó/erősítő segítségével, az 5.1 részét szeretném megtartani, nem tudom ezt ki kell-e emelnem külön, tényleg vakon vagyok a témában nagyon. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Yettel topik
- Formula-1
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . Mire/Mihez kell az optika? A HDMI nem viszi át az 5.1csatornás hang jelét a tévéig önmagában?
.