Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trog
tag
Köszi a választ. Mint írtam a 4k nem probléma/feltétel, úgyis kevés film van amit úgy néznék, azokat csak simán rámásolom egy külső vinyóra és azt dugom be a tvbe.
Én úgy képzeltem, hogy a film letöltése után elindítom a minipcn, a hang és a kép HDMI-n keresztül menne a tvbe a mini pcről, mint írtam max full hdban. Az optikai kábel pedig vinné a jelet a tévéből tovább az 5.1be.
Vagy ez így nem működne? -
trog
tag
Sziasztok, gondoltam a tv-hez intéznék egy minipct, semmi másra nem kéne csak torrenteket letölteni, max böngésznék/exceleznék róla néha. A tvt használnám monitornak, 1080pben nézném a filmeket egyenesen a minipcről indítva, azt a néhány 4ksat amit úgy néznék meg rámásolom szívesen pendrivera ha tudok vele spórolni, használt eszközben gondolkodom akár innen az apró részlegről.
Mivel nem vagyok otthon a témában várom a javaslatokat. Pénztárcakímélő legyen, de a lejátszás azért ne akadozzon
.
Kell a fentiekhez mini pc ITX házban, vagy elég egy raspberry 3 kaliber is hozzá? SSD-t/Külső HDDt tudok átszerelni a laptopomból, microSDs dolgokkal még sosem próbálkoztam.
5.1 hangrendszer van optikai kábellel a TVhez kapcsolva egy DVD lejátszó/erősítő segítségével, az 5.1 részét szeretném megtartani, nem tudom ezt ki kell-e emelnem külön, tényleg vakon vagyok a témában nagyon. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk dokkolókat
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . Mire/Mihez kell az optika? A HDMI nem viszi át az 5.1csatornás hang jelét a tévéig önmagában?
.