Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Úgy értettem a keveset, hogy majdnem minden 4k anyag HDR-es, tehát hiába tudja lejátszani, a színek nem lesznek megfelelőek. Szerintem tudná az én lapom is, csak az Intel nem ad ki rá drivert. A HDR-hez 7. generációs Core processzor kell amibe legalább egy HD Grapics 620 van integrálva. Az első linkeden a i5-7200U-nak már tudnia kell, de csak akkor lesz 60Hz, ha HDMI 2.0 van a lapon.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Van igény, nekem is van egy épített mini PC-m Asrock J4105+8GB RAM. Folyamatosan megy, torrent+film lejátszásra. Viszi a 4k 60Hz-es filmeket is, de nincs HDR támogatás. FullHD-ig tökéletes volt, de beújítottam egy UHD TV-t és így már kevés. Most vagy egy Amlogic-os dobozzal nézek filmet, vagy PLEX-el a TV saját lejátszóját használva. Mind a két esetben a gép HDD-jéről jönnek az adatok.
-
Project: A
tag
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Igen-Igen, fura...
Nekem éjjel-nappal megy az asztali gép,(hangos, éves szinten megdobja a villanyszámlát 30 ezerrel...) annak kiváltására tökéletes lesz....
-
tag
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Így van, nincs benne. Írtam is, hogy plusz költség.
-
tag
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Szia!
Szintén mindennapi torrent kliens futtatásra, filmnézésre illetve TV nézésre keresek mini PC-t.
Én ezzel szemezek egy ideje, és ez "csak" 40 ezer forint, plusz memória illetve merevlemez.
http://hu.gigabyte.com/products/page/desktop_platform/gb-bpce-3455rev_10#kf"SuperSpeed 4K HD Szórakozás
Támogatja a legújabb multimédiás szabványokat
A GIGABYTE biztosítja, hogy a felhasználók ne hiányoljanak egyetlen szabványt vagy kapcsolatot sem a BRIX-en. A HDMI 2.0 és a HDCP 2.2* támogatásával biztosak lehetnek a felhasználók abban, hogy eszközük képes lesz a legújabb tartalmak megjelenítésére is. A BRIX támogatja a natív felbontást 4K 60Hz-en, páratlan vizuális élményt nyújtva megfelelő UHD kijelzőkön.* A HDMI port támogatja a HDMI 2.0-t és a HDCP 2.2-t."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest