Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R #9 üzenetére
Úgy értettem a keveset, hogy majdnem minden 4k anyag HDR-es, tehát hiába tudja lejátszani, a színek nem lesznek megfelelőek. Szerintem tudná az én lapom is, csak az Intel nem ad ki rá drivert. A HDR-hez 7. generációs Core processzor kell amibe legalább egy HD Grapics 620 van integrálva. Az első linkeden a i5-7200U-nak már tudnia kell, de csak akkor lesz 60Hz, ha HDMI 2.0 van a lapon.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Woodcutt3R #6 üzenetére
Van igény, nekem is van egy épített mini PC-m Asrock J4105+8GB RAM. Folyamatosan megy, torrent+film lejátszásra. Viszi a 4k 60Hz-es filmeket is, de nincs HDR támogatás. FullHD-ig tökéletes volt, de beújítottam egy UHD TV-t és így már kevés. Most vagy egy Amlogic-os dobozzal nézek filmet, vagy PLEX-el a TV saját lejátszóját használva. Mind a két esetben a gép HDD-jéről jönnek az adatok.
-
Project: A
tag
válasz
Woodcutt3R #6 üzenetére
Igen-Igen, fura...
Nekem éjjel-nappal megy az asztali gép,(hangos, éves szinten megdobja a villanyszámlát 30 ezerrel...) annak kiváltására tökéletes lesz.... -
tag
válasz
Woodcutt3R #3 üzenetére
Így van, nincs benne. Írtam is, hogy plusz költség.
-
tag
válasz
Woodcutt3R #1 üzenetére
Szia!
Szintén mindennapi torrent kliens futtatásra, filmnézésre illetve TV nézésre keresek mini PC-t.
Én ezzel szemezek egy ideje, és ez "csak" 40 ezer forint, plusz memória illetve merevlemez.
http://hu.gigabyte.com/products/page/desktop_platform/gb-bpce-3455rev_10#kf"SuperSpeed 4K HD Szórakozás
Támogatja a legújabb multimédiás szabványokat
A GIGABYTE biztosítja, hogy a felhasználók ne hiányoljanak egyetlen szabványt vagy kapcsolatot sem a BRIX-en. A HDMI 2.0 és a HDCP 2.2* támogatásával biztosak lehetnek a felhasználók abban, hogy eszközük képes lesz a legújabb tartalmak megjelenítésére is. A BRIX támogatja a natív felbontást 4K 60Hz-en, páratlan vizuális élményt nyújtva megfelelő UHD kijelzőkön.* A HDMI port támogatja a HDMI 2.0-t és a HDCP 2.2-t."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest