- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #1747 üzenetére
Bios frissítés nem segített így használom dokkolóval és majdnem tökéletes! Újraindítás gond nélkül megy viszont kikapcsolom a gépet majd be akkor nem indul dokkolóval. Ez viszont nem zavar annyira mert nem szoktam kikapcsolni. Ez mondjuk a másik gépnek is bezavart. Majd veszek egy jobb hdd dokkolót.
Mindenkinek köszönöm aki próbált segíteni!
-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981 #1743 üzenetére
Hát ezt a kis ... N100as Mini-pcmet többre tartom mint a 300k-s synology-t...ez csak 60k volt...de van hw transkodolás, n100as procival az egész fogyaszt 10w-ot(+hdd) ugyanúgy vannak halózatok nyitva stb stb stb...ja és bírja a gigabites torrentet, jelenleg is 150+ aktív torrentem van, simán megy a gigabit feltöltés is....
Tudom mert haverral egyszerre csináltuk ezt és egy 300+k-s synology-t...ő szenvedett a torrentenkénti szálakkal, én nem...
Félre ne értsd atom stabil az a rendszer és biztonságos és stb amihez maga a Windows nem ér fel....de hát na... -
azbest
félisten
válasz
Imi1981 #1735 üzenetére
Szürke képet mutat vagy fekete a kép (nincs kép) és csak a háttérvilágítás miatt szürkés?
Akkor a beállításokat is elfelejtené, visszaállnának, ha az elem rossz. Bár lehet csak áramtalanításkor.
Viszont külső meghajtóknál alapból szokta keresni az uefi a bootolható dolgokat, ha van valami korábbi oprendszer maradvány, efi partició a külső diszkeken, akkor azokat lehet mindig megtalálja. Azt nem tudom az a gép mennyire okos, hogy a boot sorrendnél lehet-e előrehozni a belső diszket és azonnal arról akarjon.Meg esetleg usb-vel kapcsolatos beállításokat érdemes átnézni a biosban, hiszen azokra vannak dugva.
Ja és próbáltad már egyesével, hogy melyik diszk az aminél kijön a hiba? Nem egyszerre az összest bedugni/kihúzni, hanem egyesével és úgy próbálni.
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Microsoft Excel topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest