Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Nos akkor meg egyszerubb a dolog

Nem kell ehez brutal teljesitmeny...sajna pont a winfos miatt erzi ugy mindenki, hogy video nezeshez paks kell meg minden..pedig dehogy...
Elmondom neked, hogy a szoba sarkaban egy olyan csendes kis server uzemel nekem, hogy a letezeserol sem lehet tudni es mar tobb eve
Mindosszesen annyit kell ertsel az osszerakashoz, hogy be tudd tenni az alaplapot egy hazba es 1 SSD +1HDD ossze tudd rakni...a Linux install meg manapsag egyerubb mint a windows (barmiben szivesen segitek) A gepben mindosszesen 2db ventillator ami mozog es az 1db HDD (tapegyeseg ventije es a haz ventije)
Teli estek, csukott ablakok, teljes csend van, persze megfelelo cuccokat kell valasztani, de adhatok peldakat is
alaplap, 2x memoria, egy neked tetszo mITX haziko + tapegyseg
kell meg 1xSSD az oprendszernek + 1xHDD az adanak (arra kell figyelni, hogy ezek helyei meglegyenek a hazban)
ezt bosegesen ki lehet hozni ujban, hazai boltbol 150-bol
Ha megsem akarsz egy ilyen gepet epiteni (en pedig nagyon ajanlom) akkor ugy van, ott az intel nuc, vagy a gigabyte brix is akar... -
Én Intel NUC-okat használtam/használok most is.
Jó minőségűek, bár lehet drágábbak, mint a versenytársak.
12. Gen i3-as NUC-ot használok most, kicsit zavaró a hűtése, ha terhelve van az IGP is, olyasmi mint egy laptop hűtés.
Agyalok egy Akasa házon mellé, hogy passzív hűtésű legyen, de eddig még nem volt keretem rá (másra kellett).Ezeknek a NUC-oknak már jó a HDMI kimenetük HDR-hez is, mert már HDMI 2.1 szabványt tudják. Már csak megfelelő lejátszó kell hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- AOOSTAR GEM12 MAX Mini PC
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest