Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
topton változatban egy hasonló n100 "router" van nekem is. Csak sokkal nagyobb bordával
a nagy bordás a procit le tudja hűteni terhelés alatt is, a kisebb bordás fajtákra vásárlói értékeléseknél láttam, hogy nagyon forrónak írták. [link]
Az ssd és a ddr5 ram viszont szintén elég meleg volt nekem nulla légmozgás melett, ezért arra is tettem plusz ventilátort az aljára, 3d nyomtatott szelősebb oldallappal. [kép]#1100 .mf
intel féle tdp, alapból 12w körül megy az n100, mert all core turbo megy. 6w-ra biosban lekorlátozva lényegesen lassabb (már amelyik gépben lehet ezt állítani). Az n5100 kifejezetten alacsonyabb órajeles, azokról úgy olvastam, hogy a kis bordás router házakban is vígan elmennek túlmelegedés nélkül, míg az n100 nem annyira. Szóval Valsz az n5100 6w-ja nem ugyanaz a "6" w mint az n100-nál. Cserében persze lassabb.
Ha t72killer-nek a fogyasztás a legfőbb szempont, akkor nem biztos, hogy a modernebb kell neki. Mondjuk az n5100 általában router formátumú kisgépekben gyakori.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a nagy bordás a procit le tudja hűteni terhelés alatt is, a kisebb bordás fajtákra vásárlói értékeléseknél láttam, hogy nagyon forrónak írták.