Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drower88
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy GMKtec NucBox G3 mini PC-t (barebone verzióként), de egyszerűen nem tudom működésre bírni és megoldást találni hogy mit ronthatok el.
Egy 16 GB-os Crucial DDR4 3200 Mhz-es memóriát vettem hozzá, SSD-ként pedig egy 512 GB-os Samsung 970 EVO Plus-t, de próbáltam más SSD-vel is.
A tápon látszik a zöld jelzés, a mini PC bekapcsol, de nem jön semmilyen jel a monitoron, se a gyári, se más régi "már bevált" HDMI kábelen sem. Mind az új, mind a régi HDMI kábel működik ha laptopról használom a PC-s monitoron. Lehet hogy nagyon amatőr kérdés, de mit ronthatok el? Illetve jól tudom hogy elviekben már akkor is kéne valaminek a monitoron látszódnia ha nincs se RAM, se SSD beleszerelve?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs