- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chef69
tag
válasz
AxBattler #44499 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Félek tőle, hogy ez lesz a megoldásnem lesz egyszerű, se windows-om, se tapasztalatom a telepítésről 😭
Duracellm... Már googliztam, találtam is megoldást, de az alapján nem sikerült. Eddig ennyire volt időm. Sajnos nem nagyon érek rá meló, meg kisgyerek mellett, most is egyedül vigyázok rá.
-
chef69
tag
Sziasztok.
Sikerült hozzájutnomhozzájutnom használtan egy Gigabyte Brix-hez, de sajnos német nyelvű. Van rá megoldás, hogy magyar legyen? -
chef69
tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Sok ötletet, tanácsot kaptam nehéz lesz döntenem, meg még kérdések is felmerültek!
2 gépre lenne szükségem, 2 tévét nézünk,egy a hálóban, egy a nappaliban. Mivel EU-n kívül élünk, ezért a HorizonGo-t csak vpn-en keresztül tudjuk nézni. Erre eddig a Chrome+HOLA párost használtam, de találtam közben Androidon is működő megoldást. Nincs otthon wifi hálózaton, mobilnet ülni van, azt osztjuk meg, ezért HDD-ről megy a filmlejátszás. A hálóba mindenképpen hangtalan gépet szeretnék, a másiknál ez nem annyira fontos. Szoktunk aránylag sokat repülni, ezért jó lenne, ha legalább az egyik eszköz minél kompaktabb lenne. Mindketten búvárkodás, ezért repülés élményét minden hely és súlymegtskarítás jól jön! Jó lenne minél olcsóbban megúszni, de úgyis annyit számok rá, amennyiből megbízható eszközöket tudok venni!
Na, ennyi lenne az én kis problémám, erre kell valamit kitalálni 🤔 -
chef69
tag
válasz
Mercutio_ #44346 üzenetére
Meg korábban kimenni a reptérre, plusz egy sort végig állni a poggyász feladásnál, megérkezéskor megvárni amíg kiér a csomag, útközben azon töprengeni, hogy vajon milyen állapotban és hiánytalanul kapod-e vissza a csomagot, ezek is sokkal egyszerűbbek... Feladott poggyászba törékenyt, és értékeset rakni nem túl bölcs dolog 🤔
Amúgy nem rossz a tanácsod, köszönöm 😉Buckey melyik lenne nekem megfelelő, ezt nem tudom sajnos
-
chef69
tag
válasz
cinemazealot #44343 üzenetére
Laptop topicból lettem ide irányítva, innen tovább a boxokhoz
Most indulok visszafelé 😂
"Odaát" már rákérdeztem az eszközre, meg kértem ajánlatot is, de nem jött válasz
Sokat nem költenék rá, mert kettő kellene, meg az se lenne baj, ha kicsi az eszköz! Mióta Wizzair csak hátizsákot enged magunkkal vinni... 😤😥 -
chef69
tag
válasz
AxBattler #44341 üzenetére
🤔 Kicsit túllóg, de mindenképpen megfontolandó! Köszönöm!
Boxok közül ezt gondoltam:
[szerintetek jó választás lehet?] -
chef69
tag
válasz
cinemazealot #44339 üzenetére
Köszönöm. Pont ettől a LibreElec KODI párosról tartok. Nem láttam még ilyeneket, és már nem vagyok fiatal...
Lehet, visszatérek az androidos dobozokhoz, bár abban a topicban nem kaptam még túl sok választ -
chef69
tag
Köszönöm a válaszokat!
[Ez a stick pc] vajon jó választás lehet?
Látom, hogy kompromisszumokat kell kössek, nem lesz egyszerű a választás
Mindenképpen maradnék a ventilátor nélküli kompakt kivitelnél, asztali és laptop nem opció. Akkor inkább bevállalok egy kis mókolást, és visszatérek az androidos dobozokhoz. -
chef69
tag
Ismét sziasztok!
30-50.000 Ft környékén lehet kapni megbízható gépet filmezésre, böngészésre lenne használva. A tvbox-ok nem túl egyszerűek, ahogy utánnaolvastam mókolni kell velük, hogy működjenek rendesen, ddez nekem nem biztos, hogy menne, ezért jöttem vissza ide.
-
chef69
tag
Sziasztok.
Ide irányítottak a laptop topicból. Nekem még ismeretlen ez a téma, ezért kérném a segítségeteket!
Szükségem lenne egy vagy két gépre. Elvárásaim a következőek:
- 2 tévén szeretnénk filmeket, és internetes tévéadókat nézni. Különböző müsorok mennének, nem ugyan azt néznénk mind a kettőn. Netes tévét csak a CHROME böngészőben HOLA bővítménnyel tudjuk nézni.
- Néha egy kis böngészés,
- Fényképek nézegetése,
- esetleg szerkesztése, de ha a ez nagyon megdobja az árat inkább kihagyom
- minél halkabb működés
- wifi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest