-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totoka2
tag
válasz
kocfika #1382 üzenetére
Én majdnem 2 hónapot vártam a Zotac-F-re (nagyker csak ígérgette a megjelenés után), és az első szállítmányból foglaltattam magamnak. Most tényleg csak a Synergy Edition, és az N230-as egymagos Atom elérhető, de egyiken sincs PCI, vagy PCIe.
Az F-es is van termékpalettán csak nincs raktáron. -
.mf
veterán
válasz
kocfika #1382 üzenetére
A venti nem a procit hűti, hanem a chipsetet
Talán megoldható. A képeken nem látszik a lefogatása, de valószínűleg állítható. De talán ha mindkét bordát lecseréled egy / egy-egy nagyobb passzív bordára, és raksz föléjük egy alacsony fordulatszámú 8cm-es ventit, jobban járnál zajilag, hűtésileg és még olcsóbb is lenne.Ha jól emlékszem, mindhárom lap x16 PCI-e portos. Sima PCI portosból nagyobb a kínálat, néhánynak alapból jobb hűtése van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest