- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
Esetleg valakit érdekelne az NR200p Sakura ház, ha úgy alakulnak nálam a dolgok? 200 db van belőle ázsián kívül és nem is lesz belőle több.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51968 üzenetére
Szerintem biztosan.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51966 üzenetére
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51961 üzenetére
"Pedig k*rvára tetszik ez a házikó, árban is tök oké.
Szerintem direkt csinálják, vegyél drága itx lapot."
Az egyik legnagyobb itx ház amivel az elmúlt években találkoztam, mégis indokolatlanul zsúfolt egy része belül, máshol, meg nincs semmi... -
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51952 üzenetére
Előrefele. Lefelé 22cm hely van kB.
-
Crabface
senior tag
Összeraktam nagyjából a gépet. Néhány szó a házról tőlem is, aki már 7 litertől 50+ literig mindenben lakott.
+ Felületkezelés szuper, nagyon igényes a festés
+ Rettentő jó az üveglap festése is
+ Nagy vga is elfér benne
+ Fehér ventiket adtak hozzá
+ Riser minőséginek tűnik- Rettenetes a kábelmenedzsment! Gyakorlatilag nincs, gyűrd be valahova ahova elfér, jólesz (NEM! Ekkora háznál ez elfogadhatatlan)
- Gyártási tolerancia az alapmodell árának megfelelő, hiába a prémium felár
- Gyári ventielosztót még az aliexpressről sem rendelném meg
- Porszűrők gagyik, a 15E Ft-os noname házamhoz jobbak jártak
- Gyári ventiknek olyan hosszú a kábele egy másik gépházig elérne
- USB 3.0 kábel pont 2x hosszabb, mint kéneMég jó, hogy az RGB ventiket eladtam. Így is akkora a kábelgubasz, hogy számomra vállalhatatlan az üveg oldallap. Corsair SF600 gyári kábelei minősíthetetlenül kemények és formálhatatlanok. (Érdekes módon a fele ekkora Geeek házban jól el lehetett hajtogatni őket)
Összességében számomra nem érte meg két hónapot várni a házra. Nagyon szép ez tény, de több sebből vérzik, minthogy ez megmentse. Utolsó generációs Dan A4-re 1:1-ben cserélném, ha úgy adódik.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51942 üzenetére
Piros kisautóval járok, gyöngyház a telom és rózsaszín a gépházam.
Bonsai fa mellé jó lesz az industrial asztalra.
@duo: majd holnap, ma vezettem nyolc órát ehhez ma nem lenne erőm...
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51932 üzenetére
153mm az abszolút maximum. Az is csak a rácsos oldallappal lehetséges.
-
Crabface
senior tag
Nos én meg lehet átgondolom ezt az itx dolgot mégegyszer. Most, hogy nincs vga ami meghatározná a ház méretét és felépítését. Egyre kevésbé van remény és főleg türelmem várni a CM és az Amazon bénázására.
"180 fokkal később"
Van itt valaki aki K39/Velka 3-at használ? Van opció ezeknek a beszerzésére kínát/amerikát leszámítva?
-
Crabface
senior tag
Ma írt az Amazon, hogy beláthatatlan ideig csúszik a Sakura rendelés, ha gondolom refundoljam vagy vegyek simát.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51766 üzenetére
Azt hiszem egy nagy Q a neve. De taobao/aliexpress az ahol kapható. Pedig nagyon kajak. Kisebb, mint egy nzxt h210 és matx sli is mehet bele.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51760 üzenetére
Van kínai klónja, ami rendes matx és éppenhogy nagyobb...
-
Crabface
senior tag
Van valakinek tapasztalata Asrock B450/X470 itx lappal + Dark Rock TF hűtővel? Elvileg nem támogatott. Ez mibe nyilvánul meg? Backplate, hőcső, valami más nem kompatibilis?
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51635 üzenetére
Ez egy jó ötlet. Majd lehet én is megcsinalom az enyémmel
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51633 üzenetére
Alsó aio nem túl jó ötlet. Pár hónapig biztosan csendben lesz aztán lassan megadhatja magát a pumpa ha az van felül. Szóval ha alulra akarsz aio-t akkor pure loop az ésszerű megoldás.
-
Crabface
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #51610 üzenetére
NR200P: Fém és üveg oldallap, riser, 92mm venti, 2x120mm venti
NR200: fém oldallap, 92mm venti, 120mm ventiATX táp official nem megy bele, de lehet 3D nyomtatni keretet hozzá, ami fent van a gyártó honlapján. Ezzel az előlapra lehet csak rögzíteni.
-
Crabface
senior tag
Akiknek nagyon bejött a TT popcorn gépe: [link]
-
Crabface
senior tag
Köszi az eddigi ajánlásokat, de úgy néz ki, rosszul fogalmaztam. Mindkét radiátormérettel megáldott aio-nak el kell férnie egyszerre a házban. Nem csak, akár 240mm-ig támogasson radiátort.
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #51490 üzenetére
SFX dolog annyira nem mérvadó, mert van atx adapterem is... de jó lenne kicsi... vagy valami kínait nézek lehet.
-
Crabface
senior tag
Extrém agymenésem újabb fejezete. Keresek olyan kicsi házat amibe:
- itx lap megy
- 120mm aio befér
- 240mm aio IS befér
- sfx táp
- 27cm dual slot vga
- kicsiMetallic Gear Neo Mini pl? Vagy más jelölt? Akár kínai is lehet ráérek vele...
-
Crabface
senior tag
válasz
gordonfreemN #51071 üzenetére
Nem karcolódik annyira, mint gondolnád. Mondjuk nekem a matt fekete oldallapokkal volt használva, nem a kristállyal.
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
Kowi84 #50821 üzenetére
Kis helyen jó a topflow megoldás, az biztos. Mennyire kicsi házról van szó?
#50820 Chaser : Nekekm az l9i egy 9literes szendvics házban volt, mellettem az asztalon. Félpasszív táppal és vgaval. Éjjel, az egér talpának a surrogása az egérpadon elnyomta a gépet. Játék alatt persze volt azért hangja...
-
Crabface
senior tag
válasz
#16939776 #50753 üzenetére
Nálam amíg volt 10400, soha nem ment 65w fölé, inkább 40w volt a fogyasztása. B460 lapban használtam, ott nem volt semmilyen extra vrm meg oc meg ilyen opciók.
Most a 2600x az x470 lapban simán kileng 135-177w-ra egy-egy pillanatra...
A táp amiről szó van itt jelenleg az egy gold vagy platinum? Mert nekem egy Seasonic 550 gold elvitte simán a 2600x + 1080ti kombot, a kártyán és a CPU-n is max powerlimittel.
-
Crabface
senior tag
válasz
kotibor #50742 üzenetére
Nekem jelenleg egy 120mm AIO van a gépben push-pull Noctua Industrial ventivel, ez dönti be a házba a 2600x unlimited TDP hőjét. ATX tápom van jelenleg, lefelé fordított ventivel ami tereli ki a meleget. Eddig semmilyen gond nem volt vele.
Jövő héten megnézem egy SFX táppal is...
Ha bizonytalan vagy a proci hűtővel kapcsolatban, egy 120-as aio teljesen jó a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest