- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Grave_444 #29635 üzenetére
Pontosan. Egy laptop töltővel üzemel, és a sata portok mellett van 2 csatlakozó, ami adja a kraftot a vinyóknak, így nincs annyi szar kábel. Még pontosan nem találtam meg a házat sem hozzá. Amit kinéztem az dög nagy, abba mehet sima tápos is. Mindkettőnek van előnye és hátránya.
Néztem egyébként az utód SoC-ot is N3150 személyében, de gyengébb teljesítményben. Bár mondjuk, hogy viszi a H265-ös lejátszást is, bár az nem tudom mikorra fog egyáltalán elterjedni.
-
Üdv. Kollégák segítsetek dönteni: AsRock Q1900-ITX vagy Asrock Q1900DC-ITX?
-
-
válasz
AxBattler #29500 üzenetére
Én ezen a teszten azt látom, hogy kb csontra ugyan az(zip-nél nem, de az nem érdekes, mert NAS lesz belőle). Sok intel/amd laptop jár a kezeim alatt, amik pariban vannak egymással, mégis gyorsabbak az intelek.
Köszönöm szépen a segítségeket, de maradok Intel oldalon!
-
válasz
Mercutio_ #29496 üzenetére
Utálom az AMD-t. Hiába ugyan azt mondják, hogy ugyan az a teljesítmény mégsem, és még többet is eszik.
Plusz az úgy drágább is. 10 lap, 15 cpu, ramot is kell vennem(a másikhoz van itthon), gyári hűtő szart sem ér azt is kell venni, aztán linux alatt a driverrel ahogy olvasgatom szoktak bajok lenni.
-
Mi a fene van? Sehol nem kapható az AsRock Q1900-ITX.
-
Sziasztok! Pici házat keresnék egy mITX-nek. Kb akkorát, mint a Synology 2 lemezes háza. Nemigazán találok. Tápegység hely nem kell, mert DC-s lap lesz, de nem lenne rossz ha egy pl 8/12cm-s ventit be lehetne szerelni. 2db 3,5-es vinyó menne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest