- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Kliens módra szeretném én is állítani a routerem. Openwrt van fenn, amikor a keresésre megyek, akkor elkezd keresni, de a lapot nem frissíti, így nem látom talált-e valamit. Ez mondjuk beállítások mentésénél is gyakran van így, hogy a lap nem töltődik be, ekkor egy frissítéssel be tudom tölteni a lapot, de újra be kell jelentkezni, és így nem látom volt-e találat.
Parancssorból lehet kerestetni, és csatlakozni?
-
sirály12
őstag
Végre lett egy wrt54gl v1.1-es routerem igaz a wan portja rosz, de nekem ez pont jó, mert nem netre kell, hanem teljesen másra. Gyorsan fel is tettem rá az openwrt-t. A soros portot is sikerült beindítani, így most a lanról vagy wlanról tudok rá írni és olvasni róla.
De egy kérdés miatt vagyok itt. Meg lehet-e csinálni, és ha igen, akkor hogyan, hogy az internet és a és a mellette lévő 4-es lan ledjét a soros port átvitelének függvényében villogtassa? És egy ehhez kapcsolódó második kérdés a ledeket lehet-e cserélgetni, tehát pl az én routeremen nem jó a wan port és az 1-es lan port, de a többi jó és fel szeretném cserélni a portokhoz tartozó ledeket. A 4-es port ledje az 1-es lenne, és így tovább, tehát szabadon szeretném konfigurálgatni.
Megoldható ez? -
sirály12
őstag
válasz
sirály12 #10034 üzenetére
Bármit is próbálok ki, persze /skipdetect-el, mert ilyenkor nem nézi, hogy látja-e a cuccot. Tehát bármit próbálok ki pl törlés mindíg egy helyen áll meg a folyamat.
Clearing Watchdog....
Innen sehová nem megy, és a lan ledek közül a 3. kialszik és a dmz ledje elkezd világítani. -
sirály12
őstag
Előtte persze volt reset. de nem használt semmit.
Mentést nem csináltam sajnos.A kábelem olyan 10-12cm hosszú lehet, de biztos jó, mert a flesselés előtt felismerte a routert, utána meg már nem.
tjtag3 -probeonly parancsra
probing bus ... done
cpu chip ID:111111111111111111111111111111111111111 (FFFFFFFF)
***Unknown or NO CPU chip ID detectedezt kapom vissza
-
sirály12
őstag
Segítséget kérnék.
Hozzám került egy ilyen router, működött, de az admin felületet nem lehetett elérni benne, jtag kábellal meg akartam frissíteni. Fel is ismerte a procit benne, le is ment a frissítés, de utána semmi. A gyári oldalról letöltött firmware-el próbáltam,. A power led nem világít, a lan ledek világítanak. A jtag kábel sem ismeri már fel. Tudok még valamit tenni vele, vagy végleg halott?
U.I.: egy WRT54GS V7-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged