- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostantól elbúcsúzom a topiktól, eladtam a WRT54GL routert. Kb. 2 éves szolgálatot tett meg megállíthatatlanul, hát most már nincs nálam. Nem fog hiányozni, hiszen most Linksys WRT320N tovább dobog a WAN kábelszívén!
Mégegyszer, piros pontot a Linksysnek!
-
válasz
outsiheder #8914 üzenetére
v1.8.3 build 15772
(#8918) Tel Elek: Ilyen a gyári FW, gyorsan cseréld le míg nem késő, különben örökre elérhetetlen lesz az admin oldal.
Nekem kis híján az utolsó pillanatban sikerült flasheltem évekkel ezelőtt!
Tomato FW évek óta bejövős dolog vót, hát most már másik routerem van. Azok a régi szép idők voltak, mikor első routert tanulmányoztam. Olyan mint a kerékpározás, elsőre bonyolultnak tűnik.
Na cserélj FW-t most.
Sajnos nekem is idegen a DD-WRT.
Másvalakinek: Akinek érdekel a GL Tomato FW-es routerem, írj pü-t. Nem sürgős.
-
Ez furcsa, de nézesd meg a HD Sentinel programban, hogy nem véletlenül túl van-e terhelve a winyó(i)d a torrentezés során. Valamint az oprendszer is beleszólhat (XP esetén kell a TCIP valami izé patch, Vistán semmit és önmagából jó), esetleg állítsd be több érték(ek)re az utorrentben a kapcsolatok mennyiséget stb., ha van ilyened. Esetleg a proci terhelést, memória kihasználtságot is néha meg kell nézetni. A fórumozók tapasztalata szerint a legújabb utorrent verzió nem megbízható, főleg seedelési teljesítményben.
-
Szia!
Hasonló problémám volt, lecseréltem másik routerre és megszűnt a jelenség. Nem tudni mi van vele, de kikapcsoltam a QoS-t és egyéb hasonló optimalizáló opciókat, valamint javult, de nem sokat segít. Jelenleg Linksys WRT320N routerem van, primán megy végig és nem szakad le pár percre. Azt hittem, hogy az internet szolgáltató levágta a torrentezést vagy korlátozott. Pedig nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Google Pixel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest