- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
ngabor2 #5420 üzenetére
Nincs sajna semmi más, amivel wifin ki tudnám próbálni, kábelen keresztül tökéletes. Resetek már voltak, hard reset is, minden teljesen alapon, úgysem ment, aztán visszatöltöttem egy májusi beállítást, amivel biztosan perfekt kéne mennie, de azzal sincs semmi eredmény. Most akkor kihúzom egy órára, hadd pihenjen, hátha
-
Csorbi
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Van egy WRT54GL routerem, és van egy gép, melyben egy TP-LINK PCI-os kártya lakozik. Eddig tökéletes volt minden, ment a net mint az állat max. jelerősségen, de pár napja a wifi kártya nem észlel semmi jelet, folyamatosan csak szkennel. Először persze hogy a kártyára gyanakodtam, de miután bevittem a munkahelyemre, ott kifogástalanul működött, talált is 7 hálózatot, a cégesre elsőre kapcsolódott is, tehát nem hinném hogy annak van baja. Hazahoztam, és persze megint semmi. Természetesen már újratelepítettem minden drivert, beállításokat, csináltam rendszervisszaállítást, stb, de semmi életjel. (XP-ről van szó)
Ekkor lett gyanús a router, amit kihúztam, visszadugtam, resetletem többször is, az antennákat is le-felszereltem, de olyan mintha nem adnak jelet, bár a WLAN kábel szépen ég. Most full alapon van, tehát semmi titkosítás, semmi hálózatelrejtés nincs bekapcsolva, a wifi kártya mégsem érzékel semmit.Valakinek nincs ötlete mi történhetett?
Hogyan tudok meggyőződni arról, hogy a router tényleg ad-e jelet? (nincs semmi más hálózat a közelben, laptopot se tudok hirtelen idecsődíteni)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest