- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Sikerült megcsinálnom ezzel a firmware upgrade program segítségével, gyári firmware használatával, elsőre hibát jelzett, majd a szokásos 30/30/30 (reset 30se, power kihuz a reset még nyomva 30sec, majd visszadug és 30sec után reset felenged, tehát a resetet folyamatosan 90secig kell nyomni) megcsinálása után a 4.30-as firmware bejelentkező oldala fogadott. Gondoltam megosztom, hátha más is jár így esetleg hogy tftp-vel nem megy a re flashelés.
-
snake1977
őstag
válasz
krealon #13674 üzenetére
Nem ilyen jellegű a gond sajnos, akitől kaptam ott xp-s gépen is ugyanezt müvelte, opera/exploler/firefox alatt is, szerintem elflashelték a firmware-t rajta, legalábbis a sima "G"-s routerhez van csak ez a 4.21.1-es verzió, ehhez a WRT54GL-hez ilyen nincs- Win7 64bit alatt próbáltam a tftp-s okosítást, átirva fixre az ip cimet, de nem akarja frissiteni úgy sem. Hard reset is megvolt 30/30/30-as metódussal. Amennyire tudtam illetve a kevés angol tudásom engedte, körülnéztem a weben, de nem jutottam csak eddig.
-
snake1977
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest