- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly45
csendes tag
válasz
kiraly45 #10929 üzenetére
Ok, rájöttem. Majdnem jó a tomato FAQ leírása, de mégis ezen akadtam el.
[link]
Csak Security = WEP titkosítással tudtam összekapcsolni a két routert, a WPA Personal titkosítással nem működik a dolog.
A fő routeren a Wireless Mode = Access Point + WDS, a computert wirelessé átalakító routeren a Wireless Mode = WDS. Lehet, hogy menne Access Point + WDS-el is, de már mindegy.
A lényeges különbség a Security = WEP. A Passphrase és a használt key (pl. Key 1) ugyanaz mindkét routeren.
A WDS résznél az ellenkező Wireless MAC címeket be kell adni.
És működik. -
flash-
veterán
válasz
kiraly45 #10407 üzenetére
Hali!
Nemrég váltottam sebességet 15Mb/s-ra. Linksys WRT54GL routerem és D-Link DSL-360R ADSL2+ modemem van. Rengeteget szakadt a net. Sok tesztelés, fórumozás után kiderült, hogy a T-home rendszerei nagyon kevés egyidejű kapcsolatot bírnak el. Stabilan torrentezni pl. csak 20 egyidejű kapcsolat engedélyezésével lehet. A routerre asztali számítógép és egy HD-s műholdvevő csatlakozik. A HD-s műholdvevő az internetet kártyaadatok cseréjéhez használja. Ennek nagyon kicsi a forgalma, kb. 0,5 kbit/s. Most már csak az a problémám, hogy nagy sebességű letöltés vagy torrentezés mellett nem mennek át a kártyaadatok, azaz leakad a műholdvevő. Tulajdonképpen akkor megy csak biztonságosan, ha teljesen kikapcsolom az asztali gépet. Tomato firmware van a routeren. A műholdvevő portjai a QoS Classifications alatt a legmagasabb prioritást kapták, minden más alattuk van. Sajnos ez sem volt elég. Próbálkoztam a Cass E beállítással is, de ez sem oldotta meg a gondomat. Mit tudnék még állítani a routerben? Meg lehetne oldani a router állításával, hogy a műholdvevő kicsi forgalma minden körülmények között zavartalan legyen?hali
érdekelne hogy pontosan melyik egyidejű kapcsoaltot állitottad be a torrent progiban?
tehát a kapcsolatok maximális számát,kapcsolódott peerek maximális száma torrentenként,és a number of upload slots per torrentezeket milyen értékekre állitottad?
köszi előre is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Gitáros topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest