Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Magisk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
ahogy nezem a forrasat a warwick-esnek sztem az egy v4/gl-re specializalt valtozat, igy sztem tuti nem azonos a dd-wrt-vel, aztan h az insmod megeszi-e az mas tema

a dd-wrt-nek a mmc.c-je itt van: svn.dd-wrt.com es az univerzalisan kiprobal mindenfele kapcsolasi rajznak megfelelo gpio kiosztasthmmm, a forditasrol ... hat, ha nincs sd kartyad hozza, akkor sztem fwmodkittel felbontasz egy mini-t es belepakolod a toolchains-el targetkent mipsel-linux-ot megadva leforditott cuccot
azert minit, mert abba tuti belefer a tracker ... na jo, a std-be is beleferhet, ha nagyon tiny dolog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a napokban legfrissebb v24_mini-t csinaltam forrasbol, azert vok ilyen okos
mar csak ki kell probalni ... majd vmikor jovo7en 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

azert minit, mert abba tuti belefer a tracker ... na jo, a std-be is beleferhet, ha nagyon tiny dolog ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mar csak ki kell probalni ... majd vmikor jovo7en