-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok,
Egy másik topicban nem kaptam eddig választ ezért ide is berakom:Segítséget szeretnék kérni, szeretném megosztani a lakásban lévő adsl net-et (egy gép vezetékes és egy notebook vezeték nélkül kapcsolódna, mindkettőn winXP). Még nem igazán csináltam ilyet, kezdő vagyok nagyon a témában, de jópár oldalt és itt a fórumot átnéztem, nagyjából tiszta is a dolog remélem menni fog . A routert megvettem (Linksys wrt54gl). Ami nem teljesen tiszta számomra, hogy a net amit megosztanék az is már egy routerből jön a szomszédtól, ilyenkor mire kell figyelni ha ’tovább’ akarom azt osztani. Úgy értem a router és szg.-ek beállításánál (és esetleg a kábelezésnél) valamit másképpen kell konfigurálni, mintha simán közvetlenül a modemen keresztül kapnám a netet?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest