Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
29mm
Viszont a cseretalp elfordulás ellen védett és ez a legfontosabb most nekem. Egyébként meg elvileg 18kg a teherbírása (amit nem veszek komolyan).
A másik szempont kis súly.
Nemrég volt egy a tiedhez hasonló (kb2-es) fejem, ami feleslegesen nehéz volt (760) és kényelmetlen a talpa. Legszívesebben az RC2-re cserélném, amihez van elfordulás elleni talpam. -
gabor_01
senior tag
válasz
rogozsin #1629 üzenetére
Ma megtapogattam azt a 498-ast
Teljesen korrekt volt, nincs semmi löttyenés-kottyanás.
A tekerői is szépen működtek. Mindegyik más-más menetemelkedéssel.
Szóval megvehető.
Ami miatt nem vettem meg, az inkább az, hogy nem tudtam eldönteni, kell-e golyós nekem, vagy inkább 3D-s. -
gabor_01
senior tag
válasz
rogozsin #1627 üzenetére
Az autókat ne keverjük bele
Szerintem meg az igazi az lenne, ha magad is veszel és aztán minden helyzetben, minden lehetséges terheléssel kipróbálod. Addig viszont marad a mások véleménye.
Mások véleménye meg eléggé megosztott ezzel a gömbfejjel kapcsolatban.
(Nyilván aki függőleges állásban, kiegyensúlyozva használja, annak mindenképp jó lesz.
Aki meg lefelé dönti, makrózni akar egy mozgó élőlényre, annak gondjai lesznek - talán.)
Vegyél egyet -
gabor_01
senior tag
-
gabor_01
senior tag
válasz
rogozsin #1623 üzenetére
Egyel több gomb van rajta
Elvileg kényelmesebb a használata. Két tekerővel is meg lehet szorítani.
Én azt olvastam, hogy ennél is, mint minden olcsó gömbfejnél, meghúzás után még "bukik" egyet a váz. Tehát meghúzás elött ezt figyelembe kell venni.
Én is gondolkodom ezen a fejen, nekem az RC2 cseretalprendszer bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged