- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
MrChris #6802 üzenetére
Igen nézegettem a velbon fejet, de az műanyag, szóval nem stabil, közben néztem még a manfrotto állványt (ez nagyjából beleférne a keretembe):
Manfrotto MK290LTA3-V alumínium állvány Fluid-os fejjel , de ennél is darabos svenket láttam, ráadásul ahogy nézem ez a "fluidos" megoldás csak egy zsírzott csúszó felületet jelent. -
imis
senior tag
Látom itt elég sok infó kering az állványokról. Nekem jelenleg van egy Velbon CX 460-as, Pana G7-tel használom inkább videóra, de egy kis szél és már rázkódik a fej (műanyag és szerintem nem cserélhető)
Gondolom van valami jó ötletetek.
Szóval valami stabil, nem túl nehéz és videózásra használható állványt keresek amivel szép svenket is lehet készíteni. És persze nem horror áron. -
imis
senior tag
Sziasztok,
Monopod állványt keresek, minél kisebb legyen a szállíthatóság miatt.
az első jelölt pl 32,5cm összecsukva. : Velbon Ultra Stick M50 (sajnos nálunk nem kapható)esetleg más hasonlót tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest