- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
És minőségben milyen egy Giottos v. Manfrottohoz képest? Kecskeméti vagyok, itteni fotós boltban mutattak 22-ért Giottost + 16k-ért 3d fejet, jó kis táskával és elég masszív jószágnak tűnt. Sajnos állvány téren semmi tapasztalatom nincsen, és mostanában nincs módom Pestre utazni, próbálgatni, szval vagy megveszem itthon 38k-ért a biztos jót, vagy rendelek egy sherpa 600-at, v. 750-et, aztán majd itthon meglátom milyen. Mondjuk nem bánnám, ha megspórolnám azt a 15 ezret, amennyivel a Giottos drágább.
-
Ijk
nagyúr
Sziasztok!
Tükröshöz (D50) szeretnék állványt, jelenleg a legnagyobb obi amit tartania kell egy 18-70
Olvasgattam a fórumot, és Velbon sherpa 600R-re gondoltam. Mennyivel "rosszabb" a 750R-nél? Egyéb javaslatot is szívesen fogadok, de Giottos-t ill Manfrotto-t 60k-ért azért nem szeretnék hobbira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest