- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovcsrob
tag
válasz
Saccco #30381 üzenetére
A maximum mozgás idő vagy távolságot nem találom
Viszont (keresgélés közben) találtam egy ilyet:
https://marlinfw.org/docs/hardware/endstops.html
Simán lehet EMI mert végülis métereken keresztül megy mellette egy csomó PWM. (meló után ki is próbálom) -
kovcsrob
tag
Lehet gyorsan feladtam a keresést. (ha így van elnézést)
Van egy épített coreXY-om. Egy biqu skr 1.3 vezérli. A legfrissebb marlin van rajta.
Eredetileg egy induktív Z stop volt rajta, amit egy épített optocsatoló-sra cseréltem. (a tapintótüskét egy szervó emeli ki.)
Ha KB 3-4cm nél többet kell a Z tengelynek mozogni felfelé a szintezéskor, akkor "homing failed"
Ha a tapintótüskéhez közel van a tálca, akkor a szintezés jól működik. (akárhányszor próbálja újra)
A fixen felszerelt induktívval ilyen gondom nem volt, akkor akármennyit mozoghatott a tálca a szintezés közben.
Valamit elfelejtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest