- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
Aktív témák
-
fabika
tag
válasz
meander #3412 üzenetére
Ezekhez a tervezőprogikhoz nem igazán értek, de én úgy tudom, hogy a videókari nem olyan fontos a 2D-s tervekhez, azokkal megbírkoznak az olcsóbb kártyák is, szerintem még az integráltak is. Egy quadro 20ezerért kicsit gyanus (quadrokról én csak annyit tudok hogy valami spéci, tervezőknek való cucc és több százezrekbe kerülnek)
A ddr2-es ramokat(modulokat) az alaplapba rakod, míg amik a karin vannak azok integráltak.
Ezek nem ütik egymást. De ha nem akarsz texturázni, olyan tervező progikat használni, amik nagy grafikus munkákkal járnak, akkor felesleg 7300-7600gt-t vagy jobb kártyát venni, mert a gyengébb kártyák is jók lesznek neked. Az a lényeg, hogy pci-e kártyát vegyél, mert én nem tudok arról, hogy lenne olyan ddr2-es, LGA775-s alaplap ami agp-s.
Aktív témák
- iPhone topik
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest