- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
Off
Oda nyitottam, csak Kalandor átrakta a piacba, szerintem tévedésből.
On
Nos, örömmel látom, hogy van normális gondolkodású ember rajtam kívül! :) Mármint a 40k lélektani határról beszélek.
Ha nem lenne jó kártyám és mindenképp akarnék egy jót, akkor megvennék egy Saphire 9600PRO kártyát 43-44e pénzért, de amint kifejtettem, nem látom sok értelmét.
Valóban a következő generációból akarok választani én is, de nagy érdeklődéssel várom az XGI Volari
mid-range kártyáit, hátha árban verhetetlenek lesznek (főleg a V8/Ultra verziókra gondolok). -
Könyörgöm, nem adás-vételről van szó, hanem hogy kinek milyen kártyája van most, és milyet szeretne venni, milyen megfontolásból, stb...
-
-
Remélem jó helyre indítottam ezt a topicot, mert kizárólag VGA kártyára vonatkozik a címben szereplő kérdés.
Ami engem illet, nekem most egy Abit Ti4200-8X 128MB 3.6ns kártyám van, azonban nem lehet normálisan húzni. A családban eladtam még tavaly az akkori ugyanilyen kártyámat, csak az 4xAGP csatolású. Viszont az szépen ment 325/625-ön, ezért el fogom cserélni a mostani kártyámra, mert akié most, egyáltalán nem húza, és nem is fogja.
Igazából az R9600PRO kártyán töprengtem, de valahogy nem látom értelmét dupla annyit adni azért a kártyáért, amennyit most az Abitom ér. Szóval valahogy nem látok elérhető áron olyan kártyát, amire igazán azt mondanám, hogy ez tényleg megéri a cserét.
Mellesel nem igazán akarózik kiadni 40k-nál többet egy VGA kártyára. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest