- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Inkább a szolgáltatódnál érdeklődj, hogy használhatod-e a kártyát egy ilyen eszközzel. Állítólag igen, de T-nél nem merem biztosra venni.
Az eszköz szempontjából nagyjából mindegy, mert nem nagyon válogathatsz, nem egy népszerű termék kategória a gyártók körében. Van ez, meg egy-két másik. Valószínűleg mindegy, melyiket választod. Amúgy majdnem én is vettem egy ilyet, de annyira mégsem kellett.kayaman:
Olvasni tudsz? Mondjuk a téma címét. A kérdésed nem ide való! -
CyDoN
senior tag
Köszi a választ!
Én a monitorra szeretnék képet varázsolni, de sehogy sem sikerül!Amúgy a profibb mostani tv-kbe már belevarázsolják a tunereket:
* Beépített analóg tuner
* Nagy felbontású digitális DVB-T földfelszíni TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HD
* Nagy felbontású digitális DVB-C kábel TV-tuner MPEG4/AVC (H.264) HDEbből adódik a kérdésem...leszögezem, hogy abszolút LoLer vagyok a témába
Ha nem használom a T által adott STB-t a kártyával akkor annak ellenére, hogy a TV-mbe van DVB-T/C tuner nem kapok digitális képet?Most nem vagyok otthon, de a TV-n ilyen foglalat van
ommon Interface + kártyanyílás kell valamilyen átalakító, h a T előfizetési kártyát beleillesszem ????
Köszi, előre is!
amúgy a leadtek tunert kaptam,,,,nem költenék olyan dologra amit nem tudok használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest