- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
ez mennyire jó vétel PLEXTOR 256GB S3C SATA 3 2.5" PX-256S3C 20 190 Ft ?
megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
közben találtam ezt, lehet egyben hagyom, és ha újrateszem lementem az adatot hdd-re
egy partíció, majd egyből létrehozol egy mondjuk "Data" könyvtárat és azt kezeled úgy, mintha az lenne a "D" (külön partíció). így egyszerűbb a mentés (pl. a teljes Data könyvtárat lemented) -
pimmi
senior tag
most win 7 32bit ultimate van 60 gb on, ebből foglal 32-38 at, úgy hogy minden fent van amit használok, még talán több is, a frissítés automat szóval a win is pakolja a dolgait, a rendszer 3 éves, nem új de gyors, vigyáztam mindig hogy ne legyen szemetelve,
így mekkora rendszerpartició kéne akkor? és ezek szerint nem szoktátok leválasztani? -
pimmi
senior tag
válasz Raymond #44514 üzenetére
értem, igazából a kérdésem arra irányult, hogy a mai ssd-k alkalmasak e teljesen a hdd kiváltására, tehát hogy nem csak rendszer hanem egyéb adat,
a másik hogy a felosztásnak nincs értelme , ezt írtad,,, itt nem igaz ami a hdd nél is? ha fel van osztva egyszerübb ujra tenni, virus akármi nem terjed át, stb..? vagy itt ez nem így van?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, asztali mini gépbe mekkora ssd lenne jó, ésszerű? és hogy osztva?
most egy 500hdd van benne odd mellett, az ssd mellett maradna a hdd az odd helyén, vagy maradjon az odd és csak kint mentésre usb vel a hdd?
a hdd most így náz ki: kb. c: 60használt30 D:200használt100 E: 200használt40amire gondoltam
250 hdd, mondjuk 60 rendszer particio a többire meg a mostani d,e képek, filmek, egyéb doksik, szanálás után még kevesebb lenne mint írtam, aztán ez mellett mindegy melyik marad a hdd mentésre lenne vagy bent vagy kint, ez így milyen szerintetek? -
pimmi
senior tag
-
pimmi
senior tag
[850 EVO vs 850 PRO]
érdekes: Amikor a Samsung eredetileg a 850 Pro jött egy 5 év garancia. Ezután Plextor kiadott egy SSD, 10 év garancia. Plextor reklám állította 1.500.000 óra MTBF. Samsung azonnal megemelte a 850 Pro garancia: 10 év, hogy megfeleljen a Plextor. Ha nem lett volna az a Plextor, a 850 Pro még mindig lenne egy 5 év garancia, mint az EVO. Nincs más fogyasztói SSD 10 éves garanciát.........[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
érdemes klónozni a rendszert az ssd-re, kb 3 éves de hdd ről is eléggé gyors, rendbe szooktam tenni elég sűrűn, és vigyázok ne lassuljon, szerintetek?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, ez mennyire jó vétel 3ezres kuponnal? Samsung 850 EVO 250
és még egy olyan kérdésem lenne, hogy valahol azt olvastam a 240 es ssd elég 5-7% hely mert ott gyárilag lefoglalt már 10gb, de a 250 eseknél is igaz ez? vagy ott kell 10 -15% hely szabadon minimum ? köszi
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
már irtam fentebb, nekem 14 900 lenne az uv400 3 év garival, boltbol, kb 2 nap alatt megkapom
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
jaja az jol járt, de mintha az iponnális 21 ért volt, ugy emlékszem, mindegy most már
most már nem tudom, felemelték az adatát, ez lenne 14 900 Ft ba nekem 3 év garral Kingston SSDNow UV400 2,5" 240GB ez akkor semmiképpen sem lehet jó? asztali gépbe.
-
pimmi
senior tag
ok, akkor az adatára rámegyek, köszi 18k
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
fentebb irták [link] a v300 at hogy azt vegyem ph-n amit mondtam az 15 lenne netto uv400, most akkor mit? irjatok tipusokat 25 ig max köszi
-
pimmi
senior tag
valaki? [(#35766)] akkor megrendeljem az uv 400 at a v 300 helyett vagy inkább ne? köszi
-
pimmi
senior tag
köszi mindenkinek, bizt mentésem most is van külső hdd-n, az nem gond,
egyébként most egy 500 as f3 samu van, am kb 6-7 éves és 100/100 pedig napi 12 óra megvan, de gondolom akkor az ssd is jó lesz helyette ahogy irtátok, most már csak egy kérdés ez helyett
Kingston 240GB SV300S37A/240G V300 SATA 3 2.5" SSDNow
tudok ilyet jó árban szerintetek melyiket? csak mert az elsőt ajánlották, ez jó helyette van olyan mint az? köszi
KINGSTON 2.5" SSD SATA3 240GB Solid State Disk, UV400 -
pimmi
senior tag
megint én, az asztali gépemben 1 hdd hely van ha oda teszek egy 240 es v300 at az nem gáz hogy minden azon lesz, kb 150 gigát használok mindennel együtt, a gépem napi 10 12 órát megy , vegyesen weblap szerk, torrent keveset,, netes melo inkább, mert hogy mindenki rendszernek irja, de nekem nincs 2 hely , és fotok videok ott tárolodnak, köszi
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, van egy asus kis gépem, nem is szeretném lecserélni, gyors meg minden, van benne egy 500 as samu f1 hdd meg egy dvd író, plusz a sallang Core 2 Quad, 4gb ram stb ,, tanácsot kérnék hogy érné ezt meg ssdézni ? a gépet mindenre használlom, torrent, internetes melo, weblap szerkesztés, stb, kb napi 10 órát megy, max 20 -25 a keretem, még annyi hogy van egy usb külső cuccosom, szoval az optika kiszorulhatna akár, köszi
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest