- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Asus AC65P vagy Tp-Link Archer A9? Vagy esetleg valami más?
A mostani routerem egy Asus RT-N18U. De a 2,4 Ghz tele van, mint a győri busz.
Nem érdekelnek az extrák, én csak egy stabil, erős 5 Ghz-es routert szeretnék.
Most fogok egy középkategóriás gamer notit venni, szóval azon nem fog múlni.
DIGI 500 van most, de előfizetek a gigabitre.
70 nm-es tégla társasház, pár méterre vannak az eszközök a routertől, 1 db laptop lógna rajta, youtube, böngészés, néha torrent, 2 db iphone, 1 db tablet, de ezek sem egyszerre..ennyi. Mondjuk lehet, hogy a jövőben néha fogok játszani offline játékokat.
A lényeg, hogy stabil legyen a kapcsolat, könnyű legyen a beüzemelés, használat.
35e Ft körül szánok rá.Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #61821 üzenetére
Én csak azt szeretném, hogy stabil legyen a wifi és ne dobálja le fél óránként, nem érdekel a jelerősség. Ahogy írtam, két napja vettem egy D-Link DIR 842 routert. Csak böngészek a laptopon, meg néha letöltök sorozatokat. 2,5 méterre van a laptop a routertől! A beállításokon túl vagyok: 20Mhz, üres csatorna választása, only n, WPA2.
Nincs kimondott igény a dual bandre sem, 2 db iphone 6 és egy laptop böngészésre és a vezetékes net a tv-be a youtube miatt. Vegyek ilyet: Asus RT-N18U 600Mbps gigabites wifi router 2db USB porttal?
Edigitálnál kell vennem, mert oda viszem vissza a két napja vett routert.A fenti igények tükrében a keret korlátlan. Szóval én csak stabil wifit akarok
-
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI elvitte a ZTE routeremet, mert lemondtam a vez. telefont. 2 napja vettem egy D-Link DIR 842-es dual bandes routert a DIGI 1000 nethez. Konfiguráltam, vezetékes net nagyon gyors és stabil, a wifi sebessége elfogadható, azonban néha-néha (van amikor egymás után 3-4 alkalommal, van amikor hosszú órákig egyszer sem) eldobja a wifit, majd pár másodperc után magától csatlakozik, tegnap olyan üzeneteket írt ki, hogy "változást érzékeltünk a hálózatban", előfordul, hogy magától nem csatlakozik újra, ilyenkor nekem kell.
Azzal a filléres Digis ZTE routerrel 3 évig nem volt ilyen gondom.
A beállításokban beállítottam a 12-es csatornát, mert az tök üres (társasház), és only n-re állítottam, de néha így is eldobja. Csak a 2,4 Ghz-et használó laptopomon van ilyen gondom (Lenovo Thinkpad T410 némi tuninggal), az Iphonok stabilak az 5 Ghz-en.
Azt szeretném kérdezni, hogy:
1. Vigyem vissza az edigitálba a routert és cseréljem másikra ? Ha igen, melyikre?
Asus RT-AC51U AC750, 12.000 Ft, Asus RT-AC1200G Plus, 26.000 Ft, D-Link DIR-850L AC1200, 17.000 Ft, TP-Link Archer C2 AC750, 14.000 Ft.2. Vegyek a laptoba egy TP-LINK Archer T4U AC1200 wifiUSB adaptert és használjam 5 Ghz-en ?
3. Vagy vegyek egy (állítólag nagyon szuper, de csak 2,4 ghz-es) Asus RT-N18U 600Mbps gigabites wifi routert?
4. Beállítás gondom van és menjek a francba
Köszönöm az esetleges válaszokat, és elnézést ha hülyeségeket kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged