- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoRb1k4
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat ha rossz helyre írok de nem találtam olyan topicot amihez konkrétan kapcsolódna a kérdésem, és ez elég forgalmas
Szóval egy pár napja egy RT-N18U boldog tulaja vagyok, előtte egy N16 volt.
Felraktam rá a shibby féle tomatot majd az entware-ngt. Minden működik amit szeretnék, csak egy idegesítő gondom akadt. Ha megnyitom a rutorrentet Firefoxban akkor a lighttpd leáll :S de ezt csak is kizárólag Firefoxxal csinálja, Chrome, Edge tökéletesen működik, viszont én jobban preferálom az előbbit.
Lighttpd error logjába nem ír be semmit.Valaki találkozott már ilyennel? Minden ötletet szívesen veszek.
Üdv: Norbi
-
NoRb1k4
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31266 üzenetére
Rendben.
Köszönöm a segítséget! -
NoRb1k4
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31264 üzenetére
Látom, hogy a dual band dolgot elnéztem, de az nem akkora probléma.
Viszont az Asus oldalán azt irják hogy mind2 támogatja az AsusWRT-t. Nem abba van beépítve a torrent kliens? -
NoRb1k4
csendes tag
Sziasztok!
Router csere előtt állok, mert megadta magát a régim. Asus N15U-t és N16-ot nézegettem. De nem igazán találtam rá leírást, hogy a dual band-en és a 1/2 usb porton kívül mi a különbség a két modell között. Nekem annyira kéne, hogy 4 pc-t kiszolgáljon 3at lanon 1et wifin plusz néha 1-2 telefont. 8/0,7-es adsl-em van. Illetve kellene még hogy tudjon külső winyóra torrentezni, ha gyári fw-vel tud az még jobb mert nem kell vele szórakoznom
Szóval 5k különbség van árban a kettő között, és hát ha nem muszáj akkor nem a drágábbat veszem ha a másik is tudja ezeket.
Előre is köszi a helpet.
Üdv: Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest