- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Sziasztok!
Szerintetek gy TP-Link Archer AX53 Router képes kommuikálni egy TP-Link RE220 AC750 erősítővel? Csak kíváncsiság, hogy az eltérő szabvány okoz-e gondot, vagy itt is működik a visszafelé kompatibilitás?#105514 Fall-N: régen minden szobában tökéletes volt a wifi jel covid alatt a lakás legtávolabbi részéből is órákon át szakadásmentesen dumáltam webkamerával. Mostanában minden eszközzel gond van. Én egyértelműnek látom, hogy a környező lakásokban mostanában telepített eszközök növelték meg a problémák számát. Tehát nem az 5 pálcika a cél hanem a minimális használhatóság.
-
LK
addikt
válasz
Gubek-Einste #105502 üzenetére
Köszönöm. Az ár sajnos behatárol, de elgondolkodok rajta.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Kb. 10 éve vettem wifi routert utoljára, elszaladt az idő. Jól gondolom-e, ez a kérdés.
80nm panel, a gép mellett van a wifi router a nappaliban nem központi helyen a lakás egyik csücskében. 1 fal + egy ajtón át vezet a jel. kb. 10 méter kell a legtávolabbi szobákhoz. Lecserélném a régi 10 éves eszközt. TP-Link Deco M4 (2pack)-et vennék. Egyik menne a gép mellé ahol a Modem van, vele légvonalban az amerikai konyhában lévő szekrényre raknám a párját, így sokkal közelebb kerülne a két távolabbi helység, így jutna oda is stabil wifi.
Kérdések:
Jobb-e ez így, mintha vennék egy TP-Link AX53 routert magában?
Látom 2 Lan portja van a Deconak, akkor ezekre direktbe ráköthetem a TV-t és a gépemet is?
A másik párját elég csak hálózatra csatlakoztatni és beállítani applikáción keresztül, aztán kommunikálnak önállóan? Kell-e még figyelni valamire? Bocs a noob kérdésekért nem szeretném félreérteni a dolgokat.
Köszi -
LK
addikt
válasz
Gubek-Einste #69684 üzenetére
Szia!
Létezik, hogy amit ajánlottál nekem, az egész országban csak az IPONNÁL lehet kapni??? Mondjuk csak az arukeresőn néztem még. Oké Aqua is,de érdekes, hogy ilyen ritka. Sima C5 sok helyen kapható. Csak csodálkozok....KALI: köszi, elég félrevezető az árukereső akkor......
-
LK
addikt
Nálunk egy TP-Link 741ND látja el a szolgálatot (8éve hibátlanul működik). Panellakás, 1 mobil, 1gép, 1 Laptop, 1 TV. 60-ról 120 Mbitre szeretnék váltani úgy, hogy a gyermekeim sávszélélét is kontrol alatt tartanám, hogy a fő géppel is lehessen játszani, netezni.
Mi az a legolcsóbb alternatíva amire lecserélhetném a régit, mert gondolom a régi nem elég 120 Mbithez ?
Jó lenne egyszerű kezelés is. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest