- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
highness
tag
Sziasztok!
Egy pár hete boldog tulajdonosa vagyok egy tp-link 1043ND routernek. Bírja a gyűrődést rendesen, így elégedett vagyok. Csak egy problémám van.
Tudnátok segíteni hogy miként tudom az usb-n rádugott 8 gigás pendrive-ot láthatóvá tenni a laptopomon? A router menüjében szépen kiírja hogy csatlakozik az eszköz, de a gépről nem tudok rá írni, vagy olvasni róla.
A segítséget előre is köszönöm. -
highness
tag
A gyártó oldalán a specifikációk között ezt találtam:
Wireless connectivity: Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
Network card: Ethernet 10/100BT integrated network interface
Kb másfél éve vettem a gépet és úgy emlékeztem, hogy ki is hangsúlyozta az eladó hogy n-es. Ezek szerint tévedtem.
Hamarabb is megnézhettem volna. Az usb adapter akkor jó megoldásnak tűnik a probléma megoldására? Mert akkor a héten beszerzem. A MM-ban négyezer valamennyi az ára, ezt még rászánnám. -
highness
tag
Na sikerült csatlakozni. Nagyon köszönöm a segítséget!
A beállítások után azt a sebességet értem el, mint régebben a Linksys routerrel. 25/25
A kártya ethernet része gigabites, de a wireless része szerintem csak g-s.
Ha veszek egy TP-Link TL-WN821N 300Mbps USB adaptert, akkor ki tudom használni a digi és a szép kis tp-link router sebességét? -
highness
tag
Akkor szerintem a notiban van a hiba, mert amikor n only-ra állítottam, be sem jött.
Hogy kell ezt a routert resetelni, mert nem tudok a routeren keresztül sehogy sem csatlakozni? (vezetékesen sem)
A HP oldalán a wlan hálózati kártya driver leírásában valami olyasmit olvastam, hogy csak n-es adapterrel tudja a draft n szabványt. Lehet ilyen? (mert enyém angol lenni hiányos)
Szóval tp-link pöcökkel hasítani fog a net nyolcvannal?
Köszönöm a segítséget! -
highness
tag
Tanácsodra beszereztem egy TP-LINK TL-WR1043ND tipusú routert a digi 80/25 kihasználása miatt.
Vezetékes konnektálással simán viszi, de WIFI hálózaton sehogy sem akar 10/15 fölé menni. Valószínűleg valami beállítási gond lesz, mert az előző Linksys-wrt54gl simán ment 25/25 megabittel.
A router és az n-es notebook egy szobában van kb 2m van köztük.
Ha tudsz valami megoldást, vagy esetleg más fórumtársunk, kérem segítsetek. -
highness
tag
Sziasztok!
A tp link wr1043nd tulajoktól kérdezném, hogy wifin milyen sebességet bírtok kipréselni ebből a szép fehér szerkezetből?
Az érdekelne leginkább, hogy ki lehet-e használni a digi 80/25 sebességét, egy légtérben kb 2-3 méter távolságból a routertől, 2db n-es notebookkal?
A gyors válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest