- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Ezt a Asus RT-68U E1 -t mennyiért vesztegetik?
A 2 db range extendert most felejtsd el. Írtad nem vagy megelégedve teljesen az ONT WiFi -jével. Akkor szerinted milyen lesz a WiFi, ha nekifutásból teljes erőből t@könrúgod? (ráadásul még pénzért ...)
A 2 db range extender árából vegyél egy AC57U v3 -at (akár használtan) és mehet a garázsba a kapunyitó, öntözésvezérlő stb. nek. Még maradni is fog az összegből.
Egy épkézláb routernek pedig 90 nm -eres egyszintes házat annak közepére helyezve meg le kell fednie - még kültérre (pl. terasz) is juthat valamennyi. Főrouternek próbáld meg ezt:
AX56U - 33K HUF ( [link] )
Tudom picit a keret felett van, de AX -es. Ami fontos a két routert AiMesh -be konfigurálva ethernet backhaul -al (UTP -vel legyenek összeköttetésben) konfigurálva.
@Dudee, #90321
FW frissítés és gyári visszaállítás megvolt? Egyébként nem teljesen l'art pour l'art kérdezgetem ezt ( [link] )többedszerre ui. nekem egy AX82U -val (az AX73 hardveresen megegyezik ezzel) pont ez oldotta meg ... Ezen hibajelenségnél csak a fw frissítés volt ... Bár azt is írtam, hogy a TP-Link nem annyira érzékeny a gyári visszaállításra, mint pl. az Asus, de első alkalommal mindenképpen ajánlott lenne ...
-
bteebi
veterán
Köszi a tippet
, még megfontolom. Ebből van B1 klón is?
Az lenne az igazi. Az ára nagyon szimpatikussá teszi, úgyhogy erős lesz a dilemma. Az viszont mindenképp ellene szól, hogy sokat és sokszor szívtam már a nettel (sohase tudtam kihasználni a teljes sávszélességét, mert a régebbi routeremnek csak 100M-s portjai voltak), úgyhogy már nem akarom a "véletlenre" bízni.
-
Szia!
A 138-as Tomato-ban van ilyen funkció, de azt nem tudom, hogy a 8MB flash-es USB nélküli routerekre készült Max build is tartalmazza-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest